armurabody.com

3 Lectii de la un antrenor de box

 In Official Blog

Un antrenor de box a spus: sa nu iti fie teama, in box este vorba de a te infrange pe tine, infrange-ti teama apoi adversarul.

Boxul reprezintă un sport care implica emoție. Adrenalina acționează sub influența de a lupta sau a fugi. Primul meci este cu tine însuți, convingerile tale, cu modul tau de a face față presiunii si pericolului.

Pentru a putea aplica o tactică, o strategie de luptă e necesar sa ai tact, rezistență emoțională și fizică, dar mai ales curaj.

Infrange-ti temerile apoi iti poti in franta adversarul. Aceasta este prima lecție.

“Sunt cel mai bun. Am spus asta dinainte de a sti ca sunt. Mi-am dat seama ca daca o spun de suficient de multe ori, o sa conving lumea ca sunt intr-adevar cel mai bun.”-Ali

Un antrenor de box a zis: Tu trebuie sa fii cel mai bun.

In box nu exista locul 2. De locul 2 nu isi aduce nimeni aminte. Toata lumea vorbeste de cel mai bun. Acela trebuie să fii tu. Dacă încă nu ai convingerea necesara te rog sa citesti lectia 1.

Un antrenor de box stie ca lupta e grea. Fie ca ai castigat, fie ca ai pierdut… Tu ai fost oricum lovit. Diferenta este facuta de cel care a lovit mai mult, mai tehnic, mai rapid, mai puternic.

 

Completeaza fisa de nutritie si alege dieta potrivita tie !

Ne vedem pe Facebook si Instagram !

Antrenorul de box te invata sa ai incredere in tine. Stima de sine joaca un rol necesar pentru performanță și nu numai. In coltul ringului tau este echipa ta, sunt oamenii care cred in tine, asta iti conferă o forță psihologică.

Înainte de a crede în tine, antrenorul de box a crezut in tine.

„Lipsa încrederii îi face pe oameni să se teamă de noi provocări. Eu cred în mine”-Ali

Invata sa pierzi demn si sa castigi cu modestie.

 

Nu renunți niciodată. Nu renunti la meci inainte de a termina, cand auzi gongul sau cand e KO. Mentalitatea de luptător este cizelată in anii de antrenament si ceea ce inveți este sa dezvolti concepte si valori ale unui sportiv.

Sunt sportivi care sangereaza, care se simt in pericol cu fiecare runda, insa exista ceva ce nu ii poate opri. Performerii sunt oameni care si-au cultivat perseverenta si gasesc resurse motivationale de a continua atunci cand altii renunta.

 

Pentru o sedinta cu antrenor de box e necesara programarea la CONTACT.

 

Recommended Posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0
Obtine apel Gratuit