armurabody.com

Antrenament de fitness-box /Prima sedinta de evaluare.

 In Official Blog

Probabil te intrebi cum se desfasoara un antrenament de fitness cu antrenor personal. Ce faci la un antrenament fitness la prima sedinta ?

Oamenii isi propun obiective diferite iar corpul fiecaruia are proprietati diferite. Muschii se pot antrena diferit din functie de frecventa si obiectiv.

Antrenament de fitness indiferent de varsta

Fitness nu insemna culturism. Antrenamentul de fitness poate fi realizat indiferent de conditia fizica daca se respecta un plan de antrenament personalizat.

Antrenamentul de fitness este alcatuit din exercitii de rezistenta musculara, elemente de gimnastica, exercitii aerobe, echilibru, mobilitate, cardio sau exercitii de forta. In functie de adaptarea fiecarui individ la efort la prima sedinta se stabileste nivelul fitness al elevului.

🏆Programari pentru cei din #Bucuresti#personaltrainer & #nutritionist,#box ,#kickboxing.

 

Ce se intampla la prima sedinta?

Prima sedinta reprezinta o ocazie sa iti cunosti antrenorul si o oportunitate de a invata exercitii noi. Primul antrenament o sa fie usor, insa datorita faptului ca tu nu esti adaptat pentru efort, corpul o sa sufere. Reactia corpului la efort o sa fie febra musculara.

Inainte de antrenamentul de fitness se recomanda sa fii hidratat si sa mananci cu 2 ore inainte pentru a se efectua digestia. De preferat este sa pleci mai devreme pentru a fii punctual, altfel o sa decalezi antrenamentul. In situatia in care intarzii este bine sa anunti acest aspect sau daca nu reusesti sa ajungi.

In timpul antrenamentului, antrenorul o sa cunoasca tipologia ta de sportiv, o sa evalueze caracteristicile motrice, conditia fizica, forta, adaptarea la efort si rezistenta.

Educam #Romania in #fitness🏋️‍♀️ si #nutritie!🥇#ArmuraBody
📩ABONEAZA-TE pe site pentru articole noi prin e-mail ✅ArmuraBody.com

In cele din urma, antrenorul are o viziune asupra ta si se poate discuta ulterior de strategia de antrenament, program si intervale de ora disponibile cat si stabilirea obiectivului tau. Pana la urma un antrenor personal (personal trainer ) se concentreaza pe eficienta.

Fie ca iti propui sa ai un mod organizat de a arde calorii si a te distra sau ca vrei sa ai cea mai spectaculoasa transformare, antrenorul te indruma spre realizarea obiectivului tau.

Completeaza fisa de nutritie si alege dieta potrivita tie !

De ce este importanta o evaluare wellness?

In baza evaluarii wellness poti solicita antrenorului tau sa te masoare si sa iti monitorizeze progresul ulterior. Este important sa cunosti cate kg ai si sa iti masoare proportiile corpului pentru a evalua eficienta pe termen lung.

La fel de important este sa ai un plan de antrenament personalizat dar si adaptat fortei si rezistentei tale.

La prima sedinta se face un antrenament de evaluare a conditiei fizice si alegerea tipului de abonament.

Costul primei sedinte este 50 ron +15 ron către sala.

Locația desfășurării antrenamentului este Royal Fitness. Vezi harta aici.

Ne vedem pe Facebook !

 

Recommended Posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0
antrenor, antrenorul, box ,kickboxing, copii , incepatori ,initiere,sala, ring, lectii,adulti, bucuresti, sector, militari, lujerului, regieAntrenor, instructor,Box , Personal, trainer, fitness, Nutritionist, Sali, Bucuresti, Antrenament, Culturism ,Alin Diaconu, Exercitii, acasa , sala, pret ,abonament, armurabody, wellness, Call Now ButtonObtine apel Gratuit