armurabody.com

PsihoNutriția. Ce este, cum se aplică și de ce ai nevoie de ea

 In Blog Home, Curs Fitness, Official Blog

Îi poți spune PsihoNutriție sau “cea mai bună modalitate de slăbit pe termen lung”. Indiferent de ce denumire alegi, PsihoNutriția este alegerea ideală pentru tine atunci când îți dorești o siluetă perfectă, dar și un stil de viață sănătos.

Ce este PsihoNutriția?

PsihoNutriția este o știință, aceasta lucrează în primul rând cu subconștientul, analizând relația dintre minte și mâncare, tiparele emoționale care influențează alegerile alimentare și tiparele comportamentale după care ne ghidăm la masă. 

Cum se aplică PsihoNutriția?

Iată cele 4 etape prin care se aplică PsihoNutriția:

  1. Analizează-ți comportamentul alimentar. Evaluează-te și stabilește care sunt nevoile tale. (Nu poți face asta de unul singur, ai nevoie de intervenția unui specialist în Nutriție și PsihoNutriție, care să te ajute cu evaluarea și stabilirea obiectivelor.)
  2. Urmează o dietă sănătoasă, potrivită corpului tău. Doar mâncarea sănătoasă, organică, te va ajuta cu adevărat.
  3. Fă efort fizic și slăbește echilibrat. Setează-ți obiective realiste. Exercițiile fizice îți îmbunătățesc sănătatea, starea de bine, și mai ales, aspectul corpului.
  4. Bucură-te de rezultate. Analizează-ți evoluția și fii mândru de realizările tale, în timp ce continui să te dezvolți. 

De ce ai nevoie de PsihoNutriție ?
Lucrul cu subconștientul este vital în atingerea unor rezultate excelente, chiar și atunci când este vorba de slăbit. PsihoNutriția lucrează la mindsetul tău pentru a-l seta în așa fel încât să faci din mâncatul sănătos și exercițiile fizice, un stil de viață, nu doar ceva ocazional. 

Curs nutriție online

Pentru a scoate tot ce e mai bun din tine și a avea rezultatele dorite, ai nevoie de suportul și îndrumarea unui specialist în PsihoNutriție.

Nutriția și exercițiile sunt cheia reușitei! 

Specialiștii ArmuraBody îți oferă toate informațiile și suportul de care ai nevoie. De la diete personalizate, până la suport emoțional și motivațional – un pachet complet pentru succes! 

Alege sănătatea! Alege ArmuraBody! 

Sună chiar acum! Ai posibilitatea să beneficiezi de o super ofertă la cursul “Start în PsihoNutriție și mâncatul compulsiv”.

Pentru mai multe informatii si lucruri interesante, urmareste-ne si pe pagina de Facebook !

Obtine acum o sedinta de consultanta in PsihoNutritie AICI !

Recommended Posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0
De ce ai nevoie de un Tehnician Nutriționist?Prețuri nutriționist Call Now ButtonObtine apel Gratuit