armurabody.com

De 10 ani Reprogramam Relatia Emotionala cu mancarea la cel mai profund nivel prin tehnici de Psihonutritie si Sport

Curs de Nutritie si Dietetica 8 luni

Durata: 8 luni

Lectii pe e-mail 110+

Pachet PsihoDiet + Consultanta 1 la 1

Discutie cu Nutritionistul

Webinar + 3 e-book

Mentorship Psihonutritie

Monitorizare 10 weeks

Peste 13h material video

Pachet educational e-book

Pachet 7 e-book

Webinar Psihonutritie

Curs Fitness de Antrenor Personal

Curs fitness explicat

Peste 100 exercitii

Curs: Start in Psihonutritie

Curs de 3 video

Mancat compulsiv

Carti si lectii de nutritie

Daca esti in cautare de lectii de nutritie, Arumura Body este locul perfect din care sa iti incepi calatoria. Este important sa intelegem ce mancam, care este abc-ul nutritiei, cum sa combinam tipurile de nutrienti si multe alte informatii pe care le gasesti aici, in aceste carti nutritie online mai jos listate.

Carti de nutritie – Lectii pe intelesul tuturor

Ani intregi am pus cap la cap toate informatiile despre nutritie pe care le-am putut afla de la medici, nutritionisti, carti si orice alta sursa de incredere. Astfel, am conceput carti de nutritie pe intelesul tuturor. Fiecare dintre aceste lectii de nutritie inglobeaza informatii esentiale pe care daca le pui in aplicare iti vor schimba viata, mentalitate si tonusul.

Indiferent daca esti in cautare de carte nutritie fitness, lectii de nutritie online sau alte informatii din aceasta sfera, aici e locul perfect unde poti gasi tot ceea ce ai nevoie!

Alin Diaconu

 • Pe Alin Diaconu il stiu cred de vreo 3 ani. Am inceput cu fitness apoi am continuat cu fitness si box. Am venit apoi cu sotia si baiatul , in tot acest timp cred ca a ratat doar odata in 3 ani intalnirea pe care o aveam de 2 ori pe saptamana, ceea ce spune cred destul despre seriozitatea lui. Nici o accidentare, desi au fost exercitii grele cu greutati destul de mari, deoarece programul a fost corect ales. La un anumit moment au acuzat dureri de spate si tot datorita lui Alin nu am mai purtat pantofi cu toc si au disparut durerile. Succes Alin si multumim inca odata!

  Gereanu Raul
  Gereanu Raul
 • Alin Diaconu - antrenor,psiholog, nutritionist. Am avut sansa sa il cunosc la recomandarea prietenei mele sa intru intr-un program de antrenament si dieta alcatuit de el. In aceste luni am descoperit un om disciplinat si intransigent, un profesionist si o persoana careia ii pasa cu adevarat de elevii sai , alaturi de care am reinventat placerea sportului si a vietii sanatoase. Este un antrenor personal care stie sa isi duca elevul in punctele in care capacitatile fizice si puterea gandirii acestuia, sa ii faca scopurile propuse, imposibil de realizat. Imi stimuleaza ambitia, imi da incredere in mine si imi confirma de fiecare data prin felul lui de a fii ca limitarile pe care credem noi ca le avem, nu sunt decat niste pietricele ce pot fii spulberate.  

  Carmen Popescu
 • Alin Diaconu este un om extraordinar, un antrenor personal de exceptie si un prieten de nadejde. Am fost foarte multimut de serviciile lui. Tot timpul am avut probleme sa iau in greutate, sa ridic greutati mari si sa imi ating obiectivele. Cand m-am apucat de sala eram un slabanog, 65 de kg la 1.90m, insa dupa 3 luni de antrenament cu Alin am reusit sa sparg propriile recorduri si sa avansez foarte repede in greutate, volum si forta. Pe parcursul antrenametelor noastre mi-a dovedit de nenumarate ori ca este pregatit, dandusi interesul de mine. Si-a dedicat timp sa ma invete "caile" acestui sport, sa ma sfatuiasca in legatura cu nutritia, sa imi creeze programe de antrenament pentru a putea obtine cele mai bune rezultate. Recomand cu mare drag sa il contactati daca doriti sa fiti antrenati de o persoana cu adevarat capabila.

  Nicolae Adrian
  Nicolae Adrian
+ 0
ani de experienta
+ 0
Mentorship
+ 0
Ore de Consultanta
0
Obtine apel Gratuit