armurabody.com

PACHET SLABIRE PENTRU TINE

Iti punem la dispozitie o varietate de pachete slabire femei si barbati, adulti si copii, pentru a avea acel corp perfect pe care cu totii ni-l dorim! Este important sa intelegem ca fiecare corp este diferit si atunci, si fiecare pachet slabire oferit de catre noi este diferit, in functie de o evaluare individuala, de dorintele tale si mai ales in functie de corpul tau.

Pachet Slabire Femei & Barbati, Adulti & Copii Personalizat

Daca esti gata sa faci o schimbare in viata ta, noi suntem la un click distanta de tine. Concepem impreuna acel pachet de slabire de care ai nevoie, bazat pe dorintele si nevoile tale, dar cel mai important, intelegem impreuna cum si de ce este important sa avem o relatie sanatoasa cu mancare.
Alege un pachet slabire special conceput pentru tine acum! Iata care sunt variantele pe care ti le punem la dispozitie:

Aplica 1H de Psihonutritie 1 la 1 Online

Initiere in Box si Cresterea Stimei de Sine

Antrenament Fitness cu Antrenor Personal in Bucuresti

Alin Diaconu

 • Pe Alin Diaconu il stiu cred de vreo 3 ani. Am inceput cu fitness apoi am continuat cu fitness si box. Am venit apoi cu sotia si baiatul , in tot acest timp cred ca a ratat doar odata in 3 ani intalnirea pe care o aveam de 2 ori pe saptamana, ceea ce spune cred destul despre seriozitatea lui. Nici o accidentare, desi au fost exercitii grele cu greutati destul de mari, deoarece programul a fost corect ales. La un anumit moment au acuzat dureri de spate si tot datorita lui Alin nu am mai purtat pantofi cu toc si au disparut durerile. Succes Alin si multumim inca odata!

  Gereanu Raul
  Gereanu Raul
 • Alin Diaconu - antrenor,psiholog, nutritionist. Am avut sansa sa il cunosc la recomandarea prietenei mele sa intru intr-un program de antrenament si dieta alcatuit de el. In aceste luni am descoperit un om disciplinat si intransigent, un profesionist si o persoana careia ii pasa cu adevarat de elevii sai , alaturi de care am reinventat placerea sportului si a vietii sanatoase. Este un antrenor personal care stie sa isi duca elevul in punctele in care capacitatile fizice si puterea gandirii acestuia, sa ii faca scopurile propuse, imposibil de realizat. Imi stimuleaza ambitia, imi da incredere in mine si imi confirma de fiecare data prin felul lui de a fii ca limitarile pe care credem noi ca le avem, nu sunt decat niste pietricele ce pot fii spulberate.  

  Carmen Popescu
 • Alin Diaconu este un om extraordinar, un antrenor personal de exceptie si un prieten de nadejde. Am fost foarte multimut de serviciile lui. Tot timpul am avut probleme sa iau in greutate, sa ridic greutati mari si sa imi ating obiectivele. Cand m-am apucat de sala eram un slabanog, 65 de kg la 1.90m, insa dupa 3 luni de antrenament cu Alin am reusit sa sparg propriile recorduri si sa avansez foarte repede in greutate, volum si forta. Pe parcursul antrenametelor noastre mi-a dovedit de nenumarate ori ca este pregatit, dandusi interesul de mine. Si-a dedicat timp sa ma invete "caile" acestui sport, sa ma sfatuiasca in legatura cu nutritia, sa imi creeze programe de antrenament pentru a putea obtine cele mai bune rezultate. Recomand cu mare drag sa il contactati daca doriti sa fiti antrenati de o persoana cu adevarat capabila.

  Nicolae Adrian
  Nicolae Adrian

Sanatatea in cifre ArmuraBody

+ 0
ani de experienta
+ 0
Mentorship
+ 0
Ore de Consultanta

Rezervare

Bootcamp romania tabara sport nutritie armurabody alin diaconu
0
Obtine apel Gratuit