Obiective mici, Rezultate remarcabile

Rezultatele tale reprezinta succesul meu

Eu sunt alin

antrenor personal fitness box – nutritionist – psiholog

Antrenor personal acasa sau la sala

Antrenamentele cu personal trainer (antrenor personal) presupun o activitate fizica monitorizata in functie de obiectivele tale si adaptata conditiei fizice actuale.

Box - Kickboxing

Prima sedinta de box,kickboxing are o importanta semnificativa pentru cei care fac initiere in box , fie ca sunt copii sau incepatori.

Nutritia si dieta personalizata

Colaborarea cu un nutritionist implica o informare corecta a modului in care ne hranim pentru a furniza toate necesitatile corpului conform obiectivului dorit.

armurabody_logo
Plan de nutritie

Planul personalizat de nutritie iti aduce un suport in transformarea eficienta a corpului tau

Antrenamente personalizate

Indiferent de varsta sau de nivelul tau fitness, antrenamentul este adaptat obiectivului tau

Monitorizarea progresului

Masuram parametrii de antrenament pentru a demonstra progresul real

Motivatia ta

Transforma corpul intr-o armura

Ii invat pe oameni inainte de a crede in visele lor, sa creada in ei.

Povesti de succes

 • Pe Alin Diaconu il stiu cred de vreo 3 ani. Am inceput cu fitness apoi am continuat cu fitness si box. Am venit apoi cu sotia si baiatul , in tot acest timp cred ca a ratat doar odata in 3 ani intalnirea pe care o aveam de 2 ori pe saptamana, ceea ce spune cred destul despre seriozitatea lui. Nici o accidentare, desi au fost exercitii grele cu greutati destul de mari, deoarece programul a fost corect ales. La un anumit moment au acuzat dureri de spate si tot datorita lui Alin nu am mai purtat pantofi cu toc si au disparut durerile. Succes Alin si multumim inca odata!

  Gereanu Raul
  Gereanu Raul
 • Alin Diaconu - antrenor,psiholog, nutritionist. Am avut sansa sa il cunosc la recomandarea prietenei mele sa intru intr-un program de antrenament si dieta alcatuit de el. In aceste luni am descoperit un om disciplinat si intransigent, un profesionist si o persoana careia ii pasa cu adevarat de elevii sai , alaturi de care am reinventat placerea sportului si a vietii sanatoase. Este un antrenor personal care stie sa isi duca elevul in punctele in care capacitatile fizice si puterea gandirii acestuia, sa ii faca scopurile propuse, imposibil de realizat. Imi stimuleaza ambitia, imi da incredere in mine si imi confirma de fiecare data prin felul lui de a fii ca limitarile pe care credem noi ca le avem, nu sunt decat niste pietricele ce pot fii spulberate.  

  Carmen Popescu
  Carmen Popescu
 • Alin Diaconu este un om extraordinar, un antrenor personal de exceptie si un prieten de nadejde. Am fost foarte multimut de serviciile lui. Tot timpul am avut probleme sa iau in greutate, sa ridic greutati mari si sa imi ating obiectivele. Cand m-am apucat de sala eram un slabanog, 65 de kg la 1.90m, insa dupa 3 luni de antrenament cu Alin am reusit sa sparg propriile recorduri si sa avansez foarte repede in greutate, volum si forta. Pe parcursul antrenametelor noastre mi-a dovedit de nenumarate ori ca este pregatit, dandusi interesul de mine. Si-a dedicat timp sa ma invete "caile" acestui sport, sa ma sfatuiasca in legatura cu nutritia, sa imi creeze programe de antrenament pentru a putea obtine cele mai bune rezultate. Recomand cu mare drag sa il contactati daca doriti sa fiti antrenati de o persoana cu adevarat capabila.

  Nicolae Adrian
  Nicolae Adrian

shop

Magazin online

Consiliere nutritionala: nutritie si psihonutritie

165 lei

Consiliere nutritionala – interventie profesionista in abordarea  alimentatiei, optimizarea dietei si dezvoltarii . Consiliere in nutritie si psihonutritie.

In urma achizitionarii acestui serviciu o sa fii contactat pentru a stabili intervalul in care doresti sa beneficiezi de consiliere nutritionala la telefon.

experienta. motivatie. profesionalism. personalizare

Alin Diaconu este antrenor personal de box si fitness, teh.nutritionist certificat, si psiholog licentiat. Este autorul ”manualului de remodelare corporala – ghid practic” si fondatorul Programului Armura Body Fitness – Program online de remodelare corporala