armurabody.com

De ce le ofer elevilor o sedinta de evaluare wellness?

 In Official Blog

Cand ai facut ultima data o evaluare fitness? Cand ai facut ultima ora de sport? Activitatea fizica trebuie sustinuta, dozata dar mai ales monitorizata si adaptata nevoilor si potentialului tau.

Un aspect important la prima sedinta de antrenament este sa ii comunici antrenorului daca ai probleme cardiace, operatii sau orice alt tip de afectiuni.

Ce se intampla la prima sedinta wellness cu antrenor personal?

Daca esti apt pentru a depune efort si imbracat sport, putem incepe cu o incalzire usoara pe loc de tip multiarticular sau o alergare usoara pe banda.

Incalzirea are un rol fundamental in pregatirea corpului pentru efort atat din punct de vedere fizic cat si psihologic. Un alt aspect important al incalzirii este reprezentat de incalzirea termica si ridicarea pulsului treptat.

 

In ce consta sedinta wellness?

Prima sedinta are in primul rand un scop de cunoastere. Astfel tu reusesti sa iti cunosti antrenorul si sa vezi daca felul in care lucreaza, te motiveaza si iti explica este compatibil cu tine. Din alta perspectiva este o ocazie buna si pentru antrenor sa te cunoasca din punct de vedere fizic. El o sa poata astfel sa aprecieze calitatile tale motrice, nivelul tau de rezistenta la efort, precum si nivelul de motivatie de a iesi din zona de confort.

3 lucruri importante de facut inainte de sedinta wellness

Din experienta elevilor din trecut am sesizat 3 greseli pe care multi elevi le fac in sala de sport. Prima este sa manance cu putin timp inainte de efort. Acest aspect iti poate creea neplaceri in timpul antrenamentului. O a doua greseala presupune sa vii la sala imbracat necorespunzator motiv pentru care nu se poate desfasura sedinta deoarece e incomod.

Completeaza fisa de nutritie si alege dieta potrivita tie !

Ne vedem pe Facebook si Instagram !

Pune-ti in geanta mereu un tricou de schimb, pantaloni sau colanti si obligatoriu prosopul si adidasii de sala. Sedinta wellnes este de regula asteptata cu nerabdare, insa exista si persoane care pot intarzia din cauza traficului, ca nu gasesti locatia sau nu gasesti loc de parcare.

Pentru a nu decala antrenamentul (deoarece peste incalzire nu se sare chiar daca ai venit tu in graba) si pentru a putea beneficia de toate beneficiile sedintei wellness e recomandat sa pleci mai devreme.

Cum obtin o programare la sedinta de evaluare fitness-wellness?

Pentru a desfasura sedinta wellness este necesara programarea pe site la sectiunea CONTACT.

 

Recommended Posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0
Call Now ButtonObtine apel Gratuit