armurabody.com

Vreau sa slabesc – exista diete eficiente?

 In Official Blog

Vreau sa slabesc: sport sau dieta?

In primul rand vreau sa slabesc sanatos, fara pastile sau diete stricte, fara antrenamente epuizante. Este posibil ?

 

Pentru un proces eficient de slabire e necesar sa unim acesti 2 factori majori. Pe o parte, e necesar sa constientizam necesitatea corpului de a se misca pentru a arde calorii. Pe de alta parte, dieta reprezinta o structura de baza, deoarece fizic nu poti duce antrenamente de intensitate sau durata foarte mare. Astfel, suntem conditionati sa gasim o calea optima in care sa reducem din caloriile ingerate si sa crestem caloriile arse prin efort. Activitatea sportiva poate sa fie de la varianta mers pana la alergat, sau exercitii de viteza si explozie. Ceea ce este important este dat de faptul ca antrenamentul trebuie adaptat conditiei fizice fiecarei persoane si sa nu exista probleme la sistemul cardiovasculator.

Armura body fitness oferta preturi cost abonamente servicii bucuresti personal trainer antrenor personal instructor box dieta nutritie coaching online

De cele mai multe ori ne confruntam cu alegeri dificile. Vreau sa slabesc, insa nu stiu daca sa merg intai sa fac sport sau sa caut o dieta eficienta?

 

Daca ai intrebarile bune, gasesti raspunsurile corecte! O dieta  eficienta nu o cauti tu pe ea, ci o formezi ca stil de viata datorita unor principii alimentare sanatoase. O dieta eficienta este un mod sanatos care iti ofera suficienti nutrienti intr-o abordare cu deficit caloric. Desi poate ca principalul obiectiv este sa scazi caloriile, cel de-al doilea este dat de faptul de a avea resursele necesare performantei in sport. Fie ca vrei sa slabesti 5 kg sau 20 kg, este necesar sa ai un proces lent dar consecvent. Din acest motiv, consider ca zona de dieta creaza doar limitari care in timp atrag frustrari.

Personal, prefer sa ajustez stilul de viata al elevului incat sa ii imbunatatesc obiceiurile alimentare.

Primul pas cand vreau sa slabesc!

Tu ce ai face prima oara cand ti-ai spus”e timpul sa slabesc, vreau sa slabesc ”. Prima situatie este probabil acesta in care te informezi pe net. Atentie insa, ca nu intotdeauna cei care scriu un astfel de articol sunt antrenori sau au conostintie de nutritie.

Mi se intampla adesea sa vad chiar niste idei preconcepute care astazi au devenit mituri in industria fitness, cum ar fi:

 • Nu manca dupa ora 6
 • Transforma grasimea in muschi
 • Daca folosesti acesta centura slabesti
 • Daca transpiri insemna ca slabesti
 • Cardio pe stomacul gol si multe altele.

Asadar, cand decizi ca vrei sa slabesti e necesar sa fii insotit de un specialist care sa inteleaga procesele metabolice ce au loc in corpul tau. Informeaza-te singur pentru a nu creea dezechilibre endocrine.

Al 2-lea pas presupune o planificare atenta. Ceea ce le ofer elevilor mei este mai mult decat un plan de nutritie personalizat. Suportul psihologic in timpul acestui proces are o influenta puternica. Uneori, esti poate tentat sa renunti sau nu ai idei de mese sanatose. Planul de alimentatie te ajuta sa fii mai organizat si sa ai o viziune mai buna asupra obiectivului propus.

 

Cel de-al 3-lea pas dupa ce ai inteles cum functioneaza corpul tau si te-ai decis care este forma ta ideala este sa inveti sa iti mentii greutatea. Adesea, acest capitol devine dificil daca nu ai reusit sa iti implementezi un stil de viata sanatos. Dupa ce ai atins greutatea dorita este necesar sa inveti cum sa iti controlezi poftele. Ne dorim o investitie pe termen lung in care sa ne bucuram de beneficiile sanatatii.

   Perspectiva psihologica in a spune vreau sa slabesc.

 

Conceptul vreau sa slabesc se manifesta ca o dorinta. Ceea ce ne dorim noi pentru a fi eficient este sa manifestam dorinta sub forma practica.

Asadar, dorinta poate sa fie un aspect de impuls, insa ai nevoie de un motor constant de motivatie si suport. Consider ca fiecare antrenor ar trebui sa constientizeze importanta si rolul psihologic in mentinerea vie asupra obiectivului.

Obiectivul nu este al clientului ci al nostru (tu+antrenorul). Aceasta viziune nu doar ca e satisfacatoare pentru elev dar si pentru tine ca antrenor deoarece reflecta ca faceti o echipa buna impotriva grasimii.

Sportul nu este despre performanta, este despre stil de viata sanatos si perseverenta.

evolutie-alin-diaconu
antrenament de brate flexii de gante ra cu antrenor personal Alin diaconu sector 6 bucuresti
 • Acces Grup VIP + Curs de Nutritie (Abonament 100€/luna)

  493 lei / luna
  Adauga in cos
 • box Bucuresti

  8 sessions

  890 lei
  Adauga in cos
 • Atelier practic de psihonutritie (Produs 697)

  697 lei
  Adauga in cos
 • Atelier practic de psihonutritie (Produs 497)

  497 lei
  Adauga in cos
 • Atelier practic de psihonutritie (327)

  327 lei
  Adauga in cos
 • Curs Restart 500 x 4

  500 lei for 4 luni
  Adauga in cos
 • Substituent

  Pachet fara mentor x 2

  1.200 lei for 2 luni
  Adauga in cos
 • Substituent

  Pachet fara mentor

  1.980 lei
  Adauga in cos
 • Substituent

  Proiect Psihonutritie la VIP FULL Integral

  14.670 lei
  Adauga in cos
 • Proiect Psihonutritie la VIP FULL x 3

  4.890 lei for 3 luni
  Adauga in cos
 • Substituent

  Proiect Psihonutritie 420 € x 2

  2.055 lei for 2 luni
  Adauga in cos
 • Reduceri!

  Elibereaza-te de kg emotionale si fizice – CURS

  95 lei
  Adauga in cos
 • Reduceri!

  Curs LIVE de 3 zile PsihoNutritie si Stil de viata sanatos

  290 lei
  Adauga in cos
 • Antrenament sedinta VIP

  170 lei
  Adauga in cos
 • nutriționist online

  Curs Start in Psihonutritie si Mancatul Compulsiv

  397 lei
  Adauga in cos
 • Substituent

  Proiect Psihonutritie la VIP R3 700 € x 3

  3.466 lei for 3 luni
  Adauga in cos
Recommended Posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0
cursuri-de-box-antrenament-cu-antrenor-personal-de-box-in-bucuresti-sector-6-militari-.pentru-adulti-incepatori-si-copii-.-antrenament-antrenor-jpg Call Now ButtonObtine apel Gratuit