Program de remodelare online

Beneficii

Antrenament video cu executie corecta

Plan de nutritie personalizat

Plan de antrenament adaptat obiectivului tau

Monitorizare antrenamentului si ajustarea dietei

Video-conferinte si asistenta telefonica

Suport motivational si Coaching Online pentru indeplinirea obiectivului

Evaluarea progresului saptamanal

Antrenament

Plan personalizat

In functie de obiectivul personal

In functie de volumul si frecventa de antrenament

Ordinea si aranjarea grupelor musculare in program

Accentuarea anumitor grupe sau a grupelor deficitare

Alegerea exercitiilor , seturi , repetari

 +  Trucuri specifice maximizarii progresului (drop-set, superset,negative.ect)

Plan alimentar (dieta)

Plan personalizat

Conform cerintelor tale nutritionale

Adaptat preferintelor tale alimentare

 Necesar caloric /Deficit caloric

 Setare macronutrienti

 Alegerea alimentelor conform obiectivului

Recomandare suplimente, vitamine (optional)

Cum comand ?

Pentru a beneficia de proiectul de online training ARMURA plata se poate efectua in urmatorul cont prin transfer bancar direct dupa telefonul tau sau prin ordin de plata la orice banca:

Beneficiar: Alin Diaconu

Cod IBAN: RO87RNCB0290130017160001

Cont Curent BCR in RON iar la motiv puteti specifica: Plata

Pentru a inainta cat mai repede calcularea planurilor dvs imi puteti trimite o poza cu chitanta sau un print screen incat sa primiti prioritate!

Multumesc celor care mi-au oferit increderea de a ii ajuta

Alege provocarea

*HERO
Level III 12 Weeks
Tehnici avansate de antrenament

Pana la ultimul strop de energie

Recomandat pentru slabire

*ARMURA
Level II 8 Weeks
Dezvoltarea masei musculare

Cresterea fortei si rezistentei

Monitorizarea progresului

*BASIC
Level I 4 week
Pentru incepatori – sedentari

Cresterea capacitatii de efort

Dezvoltarea rezistentei musculare

Planurile de antrenament sunt adaptate si personalizate in functie de forta individuala a fiecarui muschi

„Pe Alin il cunosc de cel putin 3 ani.. Un om deosebit, foarte bun in ceea ce face, foarte serios, antrenamentele sunt bine studiate apoi aplicate in functie de nevoile fiecaruia. Respect!!!”

Germina Stoian
Germina Stoian

„Alin este un om minunat cu reusite deosebite. Alaturi de el reusesti sa ajungi unde iti propui!”

Petronela Hamciuc
Petronela Hamciuc

„O experienta foarte plăcută.  Alin este foarte dedicat în ceea ce face și ii determina și pe ceilalți sa fie 100% implicați în antrenamente.”

Andreea Albu
Andreea Albu

„Un om minunat din toate punctele de vedere. Dacă vrei rezultate, apelează cu încredere la programele lui. Antrenor personal, psiholog și nutriționist la pachet.”

Stanciucu Raluca
Stanciucu Raluca

„Te ajuta cu un sfat la nevoie, are răbdare și se poarta cu tine că un adevărat profesionist!”

Horia Bodeanu
Horia Bodeanu

„Alin este o persoana foarte dedicata. Pune suflet in ceea ce face, iar rezultatele nu contenesc sa apara. Il recomand cu drag! 😊”

Georgiana Velea
Georgiana Velea

„Eu am fost la inceput si dupa 3 luni de antrenamente cu el se vad rezultate mai mari decat ma asteptam. Eu am sa continui sa ma antrenez cu Alin.”

Bogdan Nitu
Bogdan Nitu

„Alin Diaconu este mai mult decat un simplu antrenor, este psiholog si nutritionist, ceea ce il face sa stie sa motiveze si sa scoata tot ce este mai bun din elevii sai. Recomand cu drag!”

Simona Alisa Manolache
Simona Alisa Manolache

„Un antrenor foarte implicat în antrenamentele clienților lui si cu foarte multă experiență, rezultatele cunoscandu-se în scurt timp.Recomand ”

Elena Bouleanu
Elena Bouleanu

„Este un om care te motivează și care știe sa și facă bine treaba , l-am cunoscut datorita unei recomandări și este un om minunat! Recomand !!”

Maria Mihaela
Maria Mihaela

„Un om cu calități superioare! O personalitate puternica și un corp pe măsura, o putere de gândire uimitoare, calități superbe.
Felicitări, drag prieten!”

Vasy Fitec
Vasy Fitec

„Merită cu desăvârșire 5 stele, pentru mine a fost, și este cel mai bun personal trainer! Vă recomand tuturor să vă antrenați la Alin Diaconu.”

Alyn Floryn
Alyn Floryn

„Cel mai bun “PERSONAL TRAINER”😍
Iti multumesc pt tot,datorita tie sunt cea mai mandra si puternica “soldatica”!❤”

Ramona Tene
Ramona Tene

„Un antrenor foarte bun! Stie sa iti explice ce trebuie sa faci, are rabdare, nu te pune sa lucrezi cu greutati foarte mari. Un bun profesionist si un om cu bun simt.”

Gereanu Sanda
Gereanu Sanda

„Pe Alin Diaconu il stiu cred de vreo 3 ani. Am inceput cu fitness apoi am continuat cu fitness si box. Am venit apoi cu sotia si baiatul.”

Gereanu Raul
Gereanu Raul

„Alin este un antrenor extraordinar, dedicat, disciplinat, iar rezultatele sunt vizibile intr-un timp scurt.L-am recomandat prietenilor si o voi face in continuare! Este cu adevarat un profesionist! Multumesc, Alin!”

Andreea Matei
Andreea Matei

„ Te ajută nu doar in lucrul cu corpul dar si in lucrul cu mintea...si e un exemplu de urmat, nu un teoretician. Eu l-as recomanda oricui vrea sa se autodepaseasca cu adevărat.”

Irina Yryna
Irina Yryna

„Alin Diaconu este un om extraordinar, un antrenor personal de exceptie si un prieten de nadejde. Am fost foarte multimut de serviciile lui. Tot timpul am avut probleme sa iau in greutate, sa ridic greutati mari si sa imi ating obiectivele. Cand m-am apucat de sala eram un slabanog, 65 de kg la 1.90m, insa dupa 3 luni de antrenament cu Alin am reusit sa sparg propriile recorduri si sa avansez foarte repede in greutate, volum si forta. Pe parcursul antrenamentelor noastre mi-a dovedit de nenumarate ori ca este pregatit, dandusi interesul de mine. Si-a dedicat timp sa ma invete “caile” acestui sport, sa ma sfatuiasca in legatura cu nutritia, sa imi creeze programe de antrenament pentru a putea obtine cele mai bune rezultate. Recomand cu mare drag sa il contactati daca doriti sa fiti antrenati de o persoana cu adevarat capabila.”

Nicolae Adrian
Nicolae Adrian

„Am venit la Alin cu un singur gând: să evoluez. Dar evoluția presupune planificare, eficiență, perseverență, disciplină și muncă. Iar Alin le-a concentrat pe toate într-un plan de antrenament personalizat. Ce înseamnă asta?

Exerciții adaptate nu doar obiectivului tău, ci și condiției tale fizice și psihice. Cu toții știm că este greu să te apuci de sport, dar și mai greu este să te ții de el, să îți placă și să ajungi să îți lipsească. Iar Alin are o metodă naturală de a te face sa iți depășești limitele. Nu este doar antrenorul exigent care îți dă exerciții și te motivează, ci și prietenul care te așteaptă la sală, fiind mai mândru de tine decât tu însăți.”

Cosmina Filip
Cosmina Filip

„Alin Diaconu antrenor, psiholog, nutritionist. Am avut sansa sa il cunosc la recomandarea prietenei mele si sa intru intr-un program de antrenament si dieta alcatuit de el. In aceste luni am descoperit un om disciplinat si intransigent, un profesionist si o persoana careia ii pasa cu adevarat de elevii sai, alaturi de care am reinvatat placerea sportului si a vietii sanatoase. Este un antrenor personal care stie sa isi duca elevul in punctele in care capacitatile fizice si puterea gandirii acestuia, sa ii faca scopurile propuse, imposibil de nerealizat. Imi stimuleaza ambitia, imi da incredere in mine si imi confirma de fiecare data prin felul lui de a fi, ca limitarile pe care credem noi ca le avem, nu sunt decat niste pietricele ce pot fi spulberate.”

Carmen Popescu
Carmen Popescu
Armura – Transformare online
5 (100%) 1 vote

Phone
0727379986
Phone: 0727379986