armurabody.com

Tabel Dieta Rina

 In Official Blog

 

Dieta Rina este considerată de către unii nutriționiști unul dintre cele mai echilibrate planuri de slăbit din punct de vedere nutrițional. 

Pe parcursul acestei diete poți consuma orice îți dorești, din toate categoriile alimentare. Unele persoane o recomandă ca fiind un mod sănătos de a da kilogramele în plus jos. Într-adevăr, poți mânca orice dorești și nu trebuie nici să calculezi numărul caloriilor zilnice. Trebuie să ții cont însă de câteva principii de bază, deoarece este totuși o dietă. Mai exact, trebuie să ții cont de cum și când mănânci.

Dieta Rina

Mai multe detalii, ce este, cum funcționează și care sunt avantajele sale, găsești AICI

Dieta Rina împarte alimentele în 4 categorii:

  • Carbohidrați;
  • Proteine; 
  • Fructe; 
  • Legume.

Dieta Rina se întinde pe o perioadă de 90 de zile. În intervalul acestor 90 de zile, alimentația este disociată. Într-un interval de 4 zile, trebuie să consumi în fiecare zi alimente din fiecare categorie menționată anterior. Într-o zi doar carbohidrați, în altă zi doar proteine, apoi doar fructe, și în a 4-a zi doar legume.

 

Tabel Dieta Rina – atunci când ții această dietă este important să respecți și să îți notezi mesele în tabelul de mai jos. 

Important! 

Sunt permise și unele combinații de alimente, precum cele menționate în tabelul de mai jos:

Important!

Specialiștii Armura Body NU recomandă o astfel de dietă, decât după câteva controale amănunțite, definirea nevoilor și scopului pentru care o persoană vrea să urmeze această dietă. 

Noi vom personaliza această dietă pentru tine, pentru nevoile și obiceiurile tale alimentare. Cu noi, succesul îți este garantat, nu ezita să ne contactezi! 

Curs nutriție online

Contactează-ne chiar acum și schimbă-ți viața!

Pentru mai multe informatii si lucruri interesante, urmareste-ne si pe pagina de Facebook !

Obtine acum o sedinta de consultanta in PsihoNutritie AICI !

Alege sănătatea! Alege ArmuraBody!

 

Recent Posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0
dietetician Call Now ButtonObtine apel Gratuit