armurabody.com

Despre motivatie si succes cu un antrenor de fitness.

 In Official Blog

Un antrenor personal de fitness te poate ajuta sa ai succes. Ce poti invata de la un antrenor personal de fitness?

Cum te poate motiva un antenor personal de fitness?

A trecut aproape o luna de cand te simteai motivat si pregatit sa incepi anul cu noi forte. Ce s-a schimbat de atunci? Ce proiecte ai desfasurat si mai ales ce actiuni ai intreprins pentru a obtine succesul?

Ce este succesul? Succesul este relevant pentru fiecare in functie de ceea ce isi doreste. Pentru a ti se indeplini o dorinta e necesar sa iti propui un obiectiv si sa intreprinzi actiuni constant in aceasta directie. A amana este doar un mod de a te departa de succes.

La inceput de an, printre cele mai des intalnite propuneri este sa ofere mai multa atentie stilului de viata.

Inceputul de an coincide cu promisiuni de dieta ”dupa sarbatori” si de la anul o sa fac sport. In aceste cazuri este vorba de a proiecta o actiune. Ai spune ca te simti mai motivat si ca vrei sa slabesti. Este un nou an si incepi un nou stil de viata!

In cazul in care ti-ai luat inima in dinti si ti-ai facut un abonament la sala a fost doar un act de motivatie. Actul de motivatie reprezinta un impuls, o stare euforica care ne cuprinde in vizualzarea unei realizari. Probabil ai un sentiment ciudat incat ai fost de maxim 2-3 ori.

Care este solutia in acest caz? Vezi aici!

De ce nu avem succes toti ?

E firesc sa nu ai succes pentru ca tu amani succesul. Cu alte cuvinte ai deprins obisnuinta de a gasi scuze, de a te minti! Este mult mai usor sa gasesti o scuza si apoi sa o sustii vehement decat sa iei decizia sa iesi din zona de confort.

Cei mai multi oameni nu au succes pentru ca nu isi asuma responsabilitatea. Nu au succes pentru ca pentru asta au fost programati inca din scoala: ”sper sa iau macar 5” si ”de maine ne apucam de invatat”.

Cei care nu actioneaza consecvent nu o sa cunoasca succesul. Pentru a iti indeplini obiectivele e necesar sa le ai. Multi nici nu au o lista de obiective.

Cum te poate motiva un antrenor de fitness?

Prin propiul exemplu ar spune cei mai multi. Poate ca da, insa asta functioneaza la o anumita categorie. Oamenii se motiveaza diferit si vad diferit beneficiile sportului. Nu este important doar cum arati, ci cum te face sa te simti cand te uiti in oglinda sau cand probezi o haina noua.

Un antrenor de fitness este un specialist in remodelare corporala care te poate ajuta in realizarea obiectivului tau fitness. Un antrenor de fitness iti este un prieten, un confident, insa de cele mai multe ori este ”raul necesar”.

Poate sunt zile cand ai tendinta de a amana, insa din respect sau din rusine mergi la sala. Daca nu te motivezi sa castigi o santate mai buna si un corp mai sanatos este motivational pentru tine sa nu pierzi banii pe care i-ai platit unui antrenor de fitness.

Indiferent in ce mod iti poti gasi strategii de a fi consecvent, e necesar sa o faci! Am scris aici pentru tine 10 pasi catre realizarea obiectivelor in 2019.

Care este raportul dintre motivatie si succes?

Motivatia e o scanteie, disciplina e un foc iar educatia e caldura.

Fiecare dintre noi am avut acel moment in care am fost convinsi ca suntem decisi. Un antrenor de fitness este de cele mai multe ori un performer, o persoana care isi face antrenamentul indiferent de circumstante. Poate o caracteristica importanta este sa nu cauti scuze – sa cauti solutii.

Motivatia este de scurta durata si are un rol declansator al actiunii insa in realizarea unui obiectiv e necesar sa fii perseverent. Nu este despre motivatie, este despre perseverenta si in final despre educatie.

Educa-ti creierul sa nu faca ce e comod, sa faca ce este necesar!

🏆Programari pentru cei din #Bucuresti #personaltrainer & #nutritionist.#box #kickboxing

Completeaza fisa de nutritie si alege dieta potrivita tie!

Ne vedem pe Facebook !

 

Recommended Posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0
dieta,slabeste sanatos, slabeste rapid,vreau sa slabesc, online,slabesc,slabit,diete,sanatos, nutritie, nutritionist, plan, alimentar, personalizat, eficienta,cresterea ,dezvoltarea, masei musculare, masa hipertofie ,dieta, proteine, suplimente ,antrenament ,exercitii, sala, gym, acasa ,muschi cum sa ,armurabody, Call Now ButtonObtine apel Gratuit