armurabody.com

Stil de viață sănătos prin PSIHONUTRIȚIE

 In Official Blog

Îți promit că vei ajunge să te mândrești cu felul în care arăți, și mai ales, că vei fi împăcată cu tine însuți!         

Nu te-ai săturat de toate tentativele eșuate de a slăbi pe care le-ai avut?

Ții câteva luni o dietă drastică, mănânci mâncare care parcă nu are nici un gust, te înfometezi și într-un final ajungi la forma fizică pe care ți-o doreai atât de mult. Ești fericită pentru că în sfârșit poți încheia dieta și ai silueta la care ai visat. Nu mai ai niciun fel de limită sau reținere acum în ceea ce privește mâncarea, arăți așa cum ți-ai dorit și asta e tot ce contează! 

Te-ai oprit din a mai ține dieta și te-ai întors la vechiul stil de viață. Kilogramele pe care le-ai dat jos s-au întors și ele înapoi, și chiar într-un număr mai mare decât înainte. 

 Te-ai confruntat și tu cu asta? Chiar dacă te voi dezamăgi, vreau să-ți spun ceva: Dietele nu funcționează! În plus, pe termen lung, acestea au efecte secundare dezastruoase, care îți pun sănătatea în pericol.

 

Deține controlul absolut asupra vieții tale – Găsește-ți echilibrul prin PSIHONUTRIȚIE  

Te-ai confruntat și tu cu efectul YOYO? Ai încercat numeroase diete „celebre” care nu au dat roade, urmând apoi să crești din nou în greutate? Ți-ai micșorat porțiile de mâncare, ai scos definitiv din meniul tău anumite alimente și în cele din urmă te-ai ales doar cu frustrare și mai multă neîncredere în tine? Nu te învinovăți! 

 Situațiile de acest gen sunt exasperante, și ce e și mai grav, o astfel de dietă dură îți aduce dezechilibru la nivelul sănătății. 

Efectele negative ale dietelor „minune”

Regimurile drastice au efecte distructive asupra organismului. De exemplu, dietele pe bază de proteine pot afecta rinichii și ficatul, iar grăsimile saturate cresc riscul de infarct.

Neliniștitor este și faptul că dietele dure au efecte distrugătoare în timp, și în majoritatea cazurilor, problema creată este depistată prea târziu. 

Merită să-ți riști sănătatea?

Familia ta, soțul și copiii tăi, cele mai dragi persoane ție  – cu toții au nevoie de tine. Pentru ei este foarte importantă prezența ta și energia pe care le-o transmiți. Să te menții în formă este foarte important, nu doar să arăți bine, ci mai ales să te simți bine.  

Sănătatea ta este mai presus de toate, felul în care îți gestionezi alimentația se reflectă asupra tuturor lucrurilor pe care le faci. De la relația cu cei din jurul tău, până la performanța de la locul de muncă. 

Atunci când mănânci sănătos și echilibrat, corpul tău se resimte și ai o stare totală foarte bună.

Dietele „magice” nu sunt soluția.  Ca să ajungi la forma dorită, fără efecte negative, înfometare sau mâncare fără gust, există și alte metode alternative, cu efecte de lungă durată, fără efecte dăunătoare organismului.

Bun… dar cum ajungi la forma dorită fără dietă?

Așa cum ți-am spus, există metode alternative, care nu îți dăunează în niciun fel. Efectele metodei pe care ți-o voi prezenta sunt de lungă durată. Și cel mai important, nu te vei alege numai cu o siluetă suplă, această metodă se ocupă și de mindset și îți creează o legătură armonioasă cu mâncarea.  

Ți-am stârnit curiozitatea?

Vorbesc despre PSIHONUTRIȚIE.

 În caz că este prima dată când te întâlnești cu acest termen, vreau să-ți fac o scurtă prezentare: 

PSIHONUTRIȚIA nu este o dietă, este un stil de viață. Aceasta abordează relația pe care o ai cu mâncarea, mâncatul pe fond emoțional, silueta și implicit viața.  

PSIHONUTRIȚIA nu se compară cu NUTRIȚIA CLASICĂ. Aceasta este o știință care are ca obiect de studiu comportamentul alimentar. Convingerile limitative și șabloanele comportamentale în preferințele alimentare sunt și ele subiecte abordate de psihonutriție. 

Pentru a reuși ai nevoie de suport emoțional!   

În cadrul PSIHONUTRIȚIEI, un specialist te va ajuta să preiei controlul asupra situației. Nu vei fi singură în această călătorie. Cu ajutorul specialistului îți vei organiza un stil de viață în conformitate cu nevoile tale. 

La început va fi dificil, subconștientul tău va tinde să rămână în zona de confort și să facă alegerile cu care este obișnuit și satisfăcut. De aceea, este necesar să se lucreze cu subconștientul, aceasta fiind una dintre cele mai importante misiuni ale psihonutriției.  

Prin PSIHONUTRIȚIE Îți vei vindeca blocajele emoționale și convingerile limitative. Vei ajunge la o stare de armonie între subconștient și alimentație.

Este un concept relativ nou, te ajută să deprinzi obiceiuri sănătoase pe termen lung, în timp ce se caută calibrarea emoțională, metabolică, endocrină și a stării de bine, psihologice și energetice. Psihonutriția urmărește implementarea unor obiceiuri sănătoase pentru tot restul vieții.  

Alege să investești în tine și în sănătatea ta

Toate începuturile sunt greoaie, de aceea ai nevoie de ajutor. Noi te putem ajuta să ajungi cea mai bună versiune a ta!

Sănătatea și starea de bine sunt două lucruri vitale în dezvoltarea ta. Cand ești sănătoasă  și energică aduci mai multă valoare persoanelor din viața ta.

Ca mamă și soție, ești mereu „în priză ”, ai nevoie de energie și stare de bine pentru a face față tuturor provocărilor de zi cu zi. Copiii tăi au nevoie de o mamă energică, care să le ofere afecțiune și să se joace cu ei fără să se plângă că e obosită sau să pară lipsită de viață. 

Ai 8 luni la dispoziție să îți schimbi radical stilul de viață. Alături de noi mergi la sigur!

Noi îți oferim un curs de nutriție și dietetică de 8 luni. În aceste 8 luni vei beneficia de o oră de consultanță gratuită în care îți vom stabili tiparul comportamental în relație cu alimentația, și o serie de lecții de nutriție primite pe mail. 

Vei fi preluată de un specialist în psihonutriție care pe lângă faptul ca te va ajuta să-ți implementezi un stil de viață sănătos, îți va oferi susținere morală și psihologică. 

Vei începe sa lucrezi cu subconștientul tău, astfel vei ajunge să-ți schimbi mindset-ul în timp ce silueta ta prinde conturul dorit. Lucrând cu subconștientul vei scăpa de mâncatul compulsiv/ pe fond emoțional.  După ce reușești să-ți implementezi acest stil de viață, vei ajunge sa dobândești o armonie trup-minte-spirit de nedescris. 

Împreună cu specialistul în psihonutriție care te va prelua vei aborda profund psihonutriția si toate ramurile acesteia care îți sunt benefice. Acest lucru te va conduce către o dezvoltare durabilă.

 În urma celor 8 luni, psihonutriția va deveni o obișnuință. Acest stil de viață ți se va întipări în subconștient, devenind noua ta normalitate.

Ești nehotărâtă? Iată câteva motive care te vor face să scapi de dubii:

  •     Îți schimbi mindset-ul și silueta
  •     Scapi de mâncatul compulsiv/pe bază emoțională 
  •     Nu vei mai căuta consolare în mâncare
  •     Ajungi la armonie trup-minte-spirit
  •     Ai parte de suport emoțional
  •     Beneficiezi de consiliere în nutritie
  •     Vei primi suport psihologic, sugestii de mese și ghidare pe tot parcursul celor 8 luni
  •     Vei fi ajutată să abordezi profund această temă, ceea ce va duce la  o dezvoltare durabilă.
  •     Ești asistată pe tot parcursul celor 8 luni de un specialist 
  •     Chiar și familia ta poate pune în aplicare obiceiurile pe care tu ți le implementezi. 

 

 Alege ce e mai bine pentru tine! Alege să trăiești sănătos! Psihonutriția este soluția problemelor tale.

Locurile sunt limitate! Înscrie-te acum și ocupă-ți locul!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recent Posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1
nutriționist onlineNutriționist bun Obtine apel Gratuit