armurabody.com

Prețuri nutriționist – De ce să ne alegi pe noi?

 In Official Blog

Prețuri nutriționist – cand vine vorba de sume, prețurile nutriționiștilor sunt foarte variate, în funcție de ce oferă sau de calificările în plus pe care le au, prețurile se încadrează între 100 și 2.000 de lei. Un pachet complet de servicii costă însă peste 1.000 de lei. 

De ce să ne alegi pe noi? 

Noi îți oferim un pachet complet de slăbire, prin conceptul de PsihoNutriție. Mai exact, îți punem la dispoziție un curs ce cuprinde toți pașii de care ai nevoie în călătoria ta spre un stil de viață sănătos. 

Cursul “Start în PsihoNutriție și mâncatul compulsiv” este alegerea ideală pentru tine.  Cuprinde o serie de 110 lecții care te vor introduce în lumea PsihoNutriției și te vor învăța cum să aplici conceptele acesteia, pe o perioadă de 8 luni.

Beneficiezi de instruire din partea unui nutriționist acreditat, psiholog și sportiv de performanță. Pe lângă aceste lucruri, specialistul ArmuraBody care te va prelua, îți va oferi tot sprijinul și suportul emoțional și moral de care ai nevoie. Reușita ta va fi astfel una garantată.

ArmuraBody

Alege un stil de viață sănătos și rupe cercul vicios în care te afli! Meriți să trăiești o viață lungă, sănătoasă și de calitate! 

Cursul pe care noi, cei de la ArmuraBody ți-l oferim, nu doar că te va face să slăbești, îți va oferi o stare de bine pe termen lung, te va disciplina, te va face să ai un randament crescut și să te simți bine în pielea ta.

În plus, cursul are un raport calitate – preț excelent! Deși are un preț foarte mic în comparație cu cele de pe piață, cursul este cel mai complex de acest fel din România.

Curs nutriție online

Te-am făcut curios? Ce mai aștepți? Înscrie-te și fă schimbarea de care ai nevoie! 

Sună chiar acum! Ai posibilitatea să beneficiezi de o super ofertă la cursul “Start în PsihoNutriție și mâncatul compulsiv”.

Pentru mai multe informatii si lucruri interesante, urmareste-ne si pe pagina de Facebook !

Obtine acum o sedinta de consultanta in PsihoNutritie AICI !

 

Recent Posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0
psihonutritiadieta nutritionist Call Now ButtonObtine apel Gratuit