• All
  • Official Blog

Consiliere in nutritie si online coaching

Consiliere nutritionala Рo interventie profesionista in abordarea  alimentatiei, optimizarea dietei, autocunoastrerii si dezvoltarii personale. Acest tip de consiliere se adreseaza persoanelor care intampina dificultati in desfasurarea unui stil de viata sanatos sau pierd factorul motivational pe parcursul obiectivului.

Temporizarea meselor inainte si dupa antrenament

Nutritia joaca un rol fundamental in remodelarea corporala. Ce mancam inainte de antrenament, dar dupa antrenament? Exista un concept gresit in care oamenii simt ca dupa antrenamentul de seara nu ar mai trebui sa manance? Este corecta aceasta abordare si mai ales este oare benefic? Dupa antrenament, seara mai mananc? Conceptul meu ca sportiv este […]

Slabesti daca tii cont de aceste 5 reguli de aur (5/25)

Vrei sa slabesti si nu stii cum? Vrei sa ai principii alimentare sanatoase si o dieta eficienta? este bine sa slabesti rapid? ce este psihonutritia?

Intermittent fasting nu este o dieta si totusi slabesti.

Intermittent Fasting sau postul intermitent nu este dieta. Intermittent fasting este o abordare de partajare a meselor. Cum incepi postul intermitent?

Dieta sanatoasa si eficienta – Cum incepem ?

O dieta sanatoasa ne dorim cu totii pentru ca realizam ca suntem ceea ce mancam. Se presupune ca ne dorim o dieta sanatoasa si eficienta. Cum facem asta ?

Slabire rapida si eficienta in 3 moduri

Slabirea rapida este sanatoasa? Vrei sa slabesti rapid? Ti-am descris mai jos 3 moduri in care poti sa ai o slabire eficienta.

Obezitatea in randul tinerilor + Protocol de slabire.

Obezitatea in Romania este in ascensiune. Iti prezentam un protocol de slabire care sa te invete cum sa slabesti sanatos si eficient. Vreau sa slabesc , ce dieta sa urmez?

Plan de nutritie personalizat – Vreau Dieta de Slabit

Ce iti ofera planul personalizat de nutritie?
Planul personalizat de nutritie iti confera tie siguranta ca te alimentezi sanatos si ca aduci corpului toti nutrientii necesari dezvoltarii si refacerii dupa antrenament.

De ce le ofer elevilor o sedinta de evaluare wellness?

Cand ai facut ultima data o evaluare fitness? Cand ai facut ultima ora de sport? Antrenamentele sunt sustinute, dozate dar mai ales monitorizate si adaptate.