armurabody.com

Promotia se desfasoara in 15 ian – 30 ian 2023 . Locuri Limitate pentru consultanta!

Reducerea de – 50% este aplicata de la 150 ron la 75 ron.

Sedinta de consultanta reprezinta o abordare profunda și practica în Psihonutritie. Am structurat intrebarile pe baza experientei psihologice pentru a înțelege deciziile alimentare. Aceasta abordare individuala își propune să îmbunătățească relația ta cu mâncarea și relația cu tine însăți.

 

Urmează să începem o călătorie în care îmbinam psihologia și nutriția pentru a învață să ne controlam apetitul și să știm cum să ne configuram mese sănătoase și echilibrate nutritiv.

design-fara-titlu-1

Comportamentul alimentar are o importanță majoră pentru sănătatea noastră fizică și mentală. Alimentația ne oferă energia și nutrienții de care organismul nostru are nevoie pentru a funcționa corect.

 

Dacă avem un comportament alimentar sănătos, ne putem menține o greutate corporală normală, putem preveni anumite boli cronice și putem avea o stare generală bună de sănătate.

 

Dacă avem un comportament alimentar nesănătos, cum ar fi mâncatul excesiv sau alegerea alimentelor nesănătoase, putem dezvolta probleme de sănătate, cum ar fi obezitatea, diabetul sau bolile cardiovasculare.

 

De aceea, este important să avem o alimentație echilibrată și să facem alegeri alimentare sănătoase pentru a ne menține o sănătate optimă.

Cum se desfasoara sedinta initiala?

Cum se desfasoara si ce primesti?

Pasul 1

Pasul 1 presupune achizitia sedintei de consiliere!

Dupa achizitie un consultant ArmuraBody te va contacta telefonic!

Pasul 2

Iti multumim pentru incredere si stabilim impreuna un interval orar disponibil. Stabilim de comun acord cand putem stabili sedinta de consultanta online.

Pasul 3

Pe baza programarii initiale te vei contacta cu consultantul ArmuraBody pentru a desfasura sedinta online pe Zoom.

 

La final o sa primesti recomandari si o abordare personalizata pentru indeplinirea obiectivului tau.

 

Ti se prezinta posibilitatea colaborarii cu monitorizare inclusa.

Se desfasoara online pe Zoom

Abordare profesionista

Durata: 1 ora live

Oferim garantia money back

 Alin Diaconu

   Sunt antrenor atestat, certificat în nutriție și licențiat în psihologie. Am început în 2012 fiind pasionat de un stil de viață sănătos și dezvoltarea potențialului uman prin educație.

Sunt sportiv de performanta în cadrul Campionatului National de Culturism și Fitness și am dezvoltat în jurul pasiunii mele o comunitate de peste 15.000 de oameni pe care îi inspiram.

În paralel mi-am continuat studiile și am devenit formator. Am susținut zeci de lecții cu public, cantonamente și webinarii live. Am creeat e-bookuri, programe de reeducare alimentara și cursuri online!

În calitate de coach & mentor am lucrat cu copii, adulți, femei și bărbați, de la oameni sedentari la sportivi de performantă și chiar nutriționiști și medici! Astăzi împărtășim abordarea în psihonutritie atât în Romania cât și la nivel internațional. Misiunea noastră este schimbăm viață oamenilor, nu doar silueta!

„Consilierea în nutriție la ArmuraBody a fost o experiență transformatoare pentru mine. Prin înțelegerea nevoilor mele individuale și prin recomandările personalizate, am reușit să-mi ating obiectivele de pierdere în greutate și să-mi îmbunătățesc starea de sănătate în general.” – Anca S – manager.

„Am apreciat foarte mult abordarea holistică a domnului Alin Diaconu în consilierea mea. Mi-a arătat cum să-mi adaptez stilul de viață pentru a-mi atinge obiectivele de nutriție, fără a mă simți constrâns sau limitat.”  Tudor D – antreprenor.

„Cu ajutorul celor de la ArmuraBody, am învățat să mănânc mai sănătos și să-mi gestionez mai bine poftele alimentare. Recomandarea lor a fost esențială pentru a-mi atinge obiectivele de nutriție și a-mi îmbunătăți starea de sănătate. Va recomand cu drag” – Miruna M – profesor.

0
Call Now ButtonObtine apel Gratuit