armurabody.com

Obține consultanță gratuită cu un nutriționist online

 In Official Blog

Tu știi care este cel mai important pas pe care trebuie să îl faci atunci când îți dorești o schimbare a stilului tău de viață? Te mulțumește imaginea ta din oglindă? Ai încercat o mulțime de diete miraculoase de slăbit, însă fără rezultat? 

Ei bine, poate este momentul să încerci ceva diferit de această dată! Schimbarea trebuie să fie una completă și mai ales complexă. Mai exact, pe lângă alimentele pe care le consumi, ai nevoie și de un mindset potrivit pentru a înțelege nevoia unui program de psihonutriție și pentru a descoperi ce benficii îți poate aduce. 

consiliere gratuită psihonutritie

De ce să alegi o consultanță gratuită în prihonutriție?

În primul rând, dacă ai ajuns în punctul în care îți dorești o schimbare a stilului de viață pe termen lung, totul poate începe cu această consultanță gratuită!

Mai mult decât atât, prin intermediul acestei ore de consultanță gratuită, vei afla dacă acest program este potrivit pentru tine și mai ales dacă ți-a redat încrederea în tine și în faptul că poți obține rezultatele dorite, pe termen lung. 

Dacă te întrebi care sunt beneficiile unui program de psihonutriție, iată doar câteva dintre ele:

  • acces la un grup de nutriție care să te sprijine în tot acest proces de schimbare a stilului de viață;
  • sugestii de mese pentru a ști exact cum să-ți organizezi și mai ales cum să-ți optimizezi porțiile zilnice de mâncare;
  • suport psihologic pentru implementarea obiceiurilor sănătoase, deoarece știm cât de importantă este susținerea într-un proces de schimbare;
  • monitorizarea jurnalului de nutriție, datorită faptului că toate etapele unui plan de psihonutriție trebuie să fie parcurse;
  • recomandări de sport, pentru că activitatea fizică merge mână în mână cu alimentația sănătoasă pentru a te asigura că rezultatul este pe termen lung, ci de scurtă durată.

 

Te așteptăm să te înscrii pentru a beneficia de o consultanță gratuită cu un nutriționist online, iar între timp poți descoperi de AICI care sunt beneficiile psihonutriției și cum îți poate schimba viața!

 

Recent Posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0
dieta de slabire rapidanutriționist online Call Now ButtonObtine apel Gratuit