armurabody.com

Nutriționist bun

 In Official Blog

 

Să găsești un nutriționist cu adevărat bun este destul de dificil, mai ales dacă ești la prima astfel de experiență. Dacă și tu îți dorești să găsești un nutriționist excelent, care să reprezinte o adevărată schimbare pentru corpul tău și care să te îndrume pe drumul cel bun către obiectivul tău ce privește slăbitul, acest articol este pentru tine! 

Dieta Rina

Cum găsești un nutriționist bun? 

Fie că ai probleme de sănătate și ai nevoie de un regim alimentar potrivit afecțiunii tale, sau ești complet sănătos, însă îți dorești să scapi de kilogramele în plus care arată inestetic, ai nevoie de un nutriționist bun! 

Atunci când îți alegi nutriționistul perfect pentru tine, trebuie să ții cont de câteva principii importante pentru tine: 

  • Alege un nutriționist care să aibă studii de specialitate. Interesează-te ce fel de studii a urmat nutriționistul la care intenționezi să apelezi. Un nutriționist care are studii medicale este alegerea ideală, deoarece acesta înțelege mai bine cum funcționează corpul uman. Un astfel de nutriționist este recomandat în special persoanelor care suferă de diverse afecțiuni. 
  • Definește-ți clar nevoia și alege un nutriționist care are experiență cu nevoi ca ale tale. Tu pentru ce ai nevoie de un nutriționist? Pentru a slăbi, pentru a-ți crește masa musculară, pentru alimentație corespunzătoare în sarcină, pentru alimentație corespunzătoare fertilității, pentru diferite boli ( boli de inimă, diabet, prediabet, gastrită, boli digestive, hepatite etc), sau pur și simplu vrei să adopți un stil de viață sănătos? Definește-ți scopul si alege un nutriționist potrivit nevoilor tale. 
  • Un nutriționist bun are câteva caracteristici de bază care îl diferențiază de un nutriționist slab sau mediocru. Caracteristici precum: deține acreditările și avizele sanitare necesare spațiului în care lucrează; nu îți va recomanda niciodată diete celebre; înainte să te supună unui regim alimentar îți va recomanda o serie de analize, în urma cărora îți va crea un regim alimentar personalizat; îți va urmări rezultatele pe termen lung și mai ales, nu te va înfometa. 

Curs nutriție online

Noi, specialiștii Armura Body, îți stăm la dispoziție! Îți oferim consultanță în PsihoNutriție, diete personalizate nevoilor tale și multe altele! 

Contactează-ne chiar acum și schimbă-ți viața!

Pentru mai multe informatii si lucruri interesante, urmareste-ne si pe pagina de Facebook !

Obtine acum o sedinta de consultanta in PsihoNutritie AICI !

Alege sănătatea! Alege ArmuraBody!

Recent Posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1
dietetician Obtine apel Gratuit