Descarca Astazi Gratuit Jurnalul Alimentar + Ghidul Cum sa iti faci Propria Dieta?

Ulterior revine la pretul initial de 60 ron!

Imagineaza-ti Ca Poti Invata Cum Sa Iti Faci Propria Dieta Echilibrata In Doar 30 Minute!

Acces Instant Gratuit!

Introdu Adresa Ta De E-Mail Reala Mai Jos Si Eu Iti Voi Trimite Propria Ta Copie Gratuita A Noului Meu E-Book "Jurnalul de Nutritie" si "Cum sa iti Faci Propria Dieta"!

Obtine un stil de viata sanatos folosind Jurnalul Alimentar!

 Primii tai pasi

 

Alin Diaconu este antrenor, psiholog si nutritionist cu o experienta de peste 10 ani in domeniul remodelarii corporale. Fondator al companiei ArmuraBody, Alin inspira, educa si motiveaza o comunitate de peste 1500 de membrii fiind autor a mai multor materiale educationale in fitness si nutritie.

Am fost pasionat de mic de fitness si nutritie iar acum vreau sa impartasesc tie aceasta metoda testata de peste 10 ani prin care am ajutat zeci de oameni sa isi configureze un stil de viata. Oameni simpli, cu nevoi, pofte si dependente alimentare au reusit sa isi structureze astfel alimentatia incat sa obtina transformarea dorita.

Piramida alimentelor te scapa de dieta!

Transformarea a avut un efect fizic si estetic cat si o transformare la nivelul psihologic de control si organizare a dependentelor alimentare si respectiv al meselor.

Acceste idei te vor ajuta sa ai un control mai bun al alimentatiei tale si sa te privesti cu alti ochi in oglinda.

Fie ca vrei sa slabesti, sa pui masa musculara sau sa pastrezi aceiasi greutate cu un tonus mai bun, acest ghid o sa iti ghideze pasii catre succes. Stima ta de sine o sa fie diferita iar oamenii te vor privi cu admiratie. Pregatesta-te pentru o transformare radicala avand un plan personalizat.

Ce iti doresti de la acest curs? Ce asteptari ai de la tine? Cum o sa combini alimentele? Nutritia este un moft sau un stil de viata pentru tine? Cum utilizezi piramida alimentelor?

Include Piramida alimentelor in nutritia ta

Vreau sa iti atrag atentia ca nu o sa iti recomand nici o pastila magica sau un supliment miraculos.Sa nu crezi ca a schimba stilul de viata a unui om se intampla peste noapte!

Vreau sa te ghidez in a invata sa iti configurezi mesele in functie de necesitatile tale si preferintele tale alimentare!

Ceea ce urmeaza sa iti prezint reprezinta un proces metabolic, endocrin si psihologic in care tu urmeaza sa iti schimbi silueta, gandirea, viziunea despre mancare si chiar garderoba.

Te felicit ca esti aici, ca ai in fata ta un astfel de material insa tot ceeea ce iti cer este putina perseverenta si rabdare pentru ca acest corp unic sa devina sanatos, estetic, plin de vitalitate cu o imunitate puternica.

Imi doresc ca in acest curs sa inveti secretele nutritiei de baza.

O sa tinem corespondenta pe e-mail.

O sa discutam despre cum iti organziezi mesele.

O sa te invat ce alimente trebuie sa consumi

O sa inveti sa calculezi necesarul caloric

O sa primesti formule de calcul pentru adaptarea personala

O sa inveti sa mananci si sa te simti satul/a.

O sa te hranesti cu adevarat

O sa schimbi stilul tau de viata pe teremen lung

Alin Diaconu pe Facebook.

Alin Diaconu pe Instagram

Acces Instant Gratuit!
Introdu Adresa Ta De E-Mail Reala Mai Jos Si Eu Iti Voi Trimite Propria Ta Copie Gratuita A Noului Meu E-Book "Jurnalul de Nutritie" si "Cum sa iti Faci Propria Dieta"!
1