Servicii

Alege sa lucrezi alaturi de un instructor fitness

Instructor fitness la domiciliu
Details
Antrenor personal Fitness Box  GYM
Details
Nutritie si dieta personalizata
Details
Antrenament in aer liber Bucuresti
Details
TOP TRAINER

Peste 8 ani de experienta ca instructor fitness

 • Antrenor personal acasa sau la sala
 • Nutritia si dieta personalizata
 • Box - Kickboxing - Cardio in Bucuresti
 • Antrenor, instructor,Box , Personal, trainer, fitness, Nutritionist, Sali, Bucuresti, Antrenament, Culturism ,Alin Diaconu, Exercitii, acasa , sala, pret ,abonament, armurabody
  Cine e Alin Diaconu ? antrenor personal fitness box.

Antrenorul tau personal

Ce este personal training?

Antrenamentele cu un instructor fitness (antrenor personal) presupune o activitate fizica monitorizata in functie de obiectivele tale si adaptata conditiei fizice actuale.

Un instructor fitnesseste un consilier atestat in remodelare corporala si o sa iti intocmeasca un plan de antrenament personalizat..

Beneficii

Cei care decid sa colaboreze cu antrenor personal beneficiaza de :

 • antrenament adaptat conditiei fizice
 • deprinderea de executie corecta a exercitiilor
 • un aspect de motivatie in plus
 • plan de antrenament conceput individual
 • monitorizare si ajustare in timpul evolutiei
 • invatarea de sincronizare a respiratiei miscarea

Deoarece antrenamentul este adaptat conditiei tale fizice este recomandat ca la prima intrevedere sa se efectueze o sedinta de evaluare fitness.

Alte facilitati in plus
 • Plan personalizat
 • In functie de obiectivul personal
 • In functie de volumul si frecventa de antrenament
 • Ordinea si aranjarea grupelor musculare in program
 • Accentuarea anumitor grupe sau a grupelor deficitare
 • Alegerea exercitiilor , seturi , repetari

+  Trucuri specifice maximizarii progresului (drop-set, superset,negative.ect)

Tipuri de abonamente

Abonamentele sunt valabile doar in Bucuresti. daca nu esti din Bucuresti am o veste buna – putem colabora prin proiectul online ARMURA BODY – Vezi rezultate aici!

 1. Antrenament pentru corporatii si multinationale
 2. Antrenamente la domiciliul clientului sau orice alta sala din Bucuresti
 3. Antrenamente individuale la Royal fitness  (vezi harta)
 4. Antrenamente cu personal trainer la Royal (vezi harta)

In urma acestei sedinte de evaluare se poate configura o rutina in functie de obiectivul tau si ulterior poti alege tipul de abonament potrivit tie.

Pentru a te programa la sedinta de evaluare e necesar completarea formularului de aici (CONTACT).

Cum obtin programare?


Sedinta evaluare wellness-fitnessInitiere Box - KickboxingVreau Dieta si nutritie„Alin Diaconu este un om extraordinar, un antrenor personal de exceptie si un prieten de nadejde. Am fost foarte multimut de serviciile lui. Tot timpul am avut probleme sa iau in greutate, sa ridic greutati mari si sa imi ating obiectivele. Cand m-am apucat de sala eram un slabanog, 65 de kg la 1.90m, insa dupa 3 luni de antrenament cu Alin am reusit sa sparg propriile recorduri si sa avansez foarte repede in greutate, volum si forta. Pe parcursul antrenamentelor noastre mi-a dovedit de nenumarate ori ca este pregatit, dandusi interesul de mine. Si-a dedicat timp sa ma invete “caile” acestui sport, sa ma sfatuiasca in legatura cu nutritia, sa imi creeze programe de antrenament pentru a putea obtine cele mai bune rezultate. Recomand cu mare drag sa il contactati daca doriti sa fiti antrenati de o persoana cu adevarat capabila.”

Nicolae Adrian

„Am venit la Alin cu un singur gând: să evoluez. Dar evoluția presupune planificare, eficiență, perseverență, disciplină și muncă. Iar Alin le-a concentrat pe toate într-un plan de antrenament personalizat. Ce înseamnă asta?

Exerciții adaptate nu doar obiectivului tău, ci și condiției tale fizice și psihice. Cu toții știm că este greu să te apuci de sport, dar și mai greu este să te ții de el, să îți placă și să ajungi să îți lipsească. Iar Alin are o metodă naturală de a te face sa iți depășești limitele. Nu este doar antrenorul exigent care îți dă exerciții și te motivează, ci și prietenul care te așteaptă la sală, fiind mai mândru de tine decât tu însăți.”

Cosmina Filip

„Alin Diaconu antrenor, psiholog, nutritionist. Am avut sansa sa il cunosc la recomandarea prietenei mele si sa intru intr-un program de antrenament si dieta alcatuit de el. In aceste luni am descoperit un om disciplinat si intransigent, un profesionist si o persoana careia ii pasa cu adevarat de elevii sai, alaturi de care am reinvatat placerea sportului si a vietii sanatoase. Este un antrenor personal care stie sa isi duca elevul in punctele in care capacitatile fizice si puterea gandirii acestuia, sa ii faca scopurile propuse, imposibil de nerealizat. Imi stimuleaza ambitia, imi da incredere in mine si imi confirma de fiecare data prin felul lui de a fi, ca limitarile pe care credem noi ca le avem, nu sunt decat niste pietricele ce pot fi spulberate.”

Carmen Popescu

Aboneaza-te