armurabody.com

Toate materialele sunt scrise si concepute de nutritionistul Alin Diaconu si se pot achizitiona doar pe site-ul ArmuraBody.com

De 10 ani Reprogramam Relatia Emotionala cu mancarea la cel mai profund nivel prin tehnici de Psihonutritie!

Nutritia Inteligenta (e-book)

Descriere: Am selectat pentru tine alimentele cu cele mai mari cantitati de vitamine. Astfel pentru fiecare Vitamina am intocmit un tabel in care iti sunt prezentate alternativele naturale.

In plus primesti informatii despre adaptarea fizica si metabolica pe care corpul o resimte. Invata sa mananci inteligent invatand Nutritia inteligenta!

De la amator la performanta in fitness (e-book)

Descriere: Acest material te va invata cum sa iti alcatuiesti singur planul de antrenament. Afla care sunt cele mai importante aspecte de care trebuie sa ti cont si cum sa iti transformi propriul corp!

Este timpul sa aplici secretele unui sportiv de la Campionatul National de Culturism si Fitness pentru a avea rezulte!

Ghidul incepatorului in Nutritie (e-book)

Descriere: Ghidul incepatorului in nutritie reprezinta o colectie de informatii de baza pentru inceputul unui nou stil de viata. Daca esti pasionat de nutritie sau vrei sa adopti propria dieta ai acum acces la toate cunostintele ce stau la temelia nutritiei de baza.

Primesti inclus inclusiv 30 de sugestii de meniuri pentru 30 de zile.

Top 100 de alimente sanatose (e-book)

Descriere: Acest material iti  prezinta o selectie de produse utilizate in alimentatia sanatoase. Fiecare aliment este insotit de o descriere cu privire la benficiile oferite.

Pilonii de baza ai alimentatiei sanatoase (e-book)

Descriere: Invata sa iti configurezi singur mesele. Aici iti este prezentat modelul si calculele pe care nutritionistii le folosesc in configurarea meniului personalizat.

Exercitii pentru fese (e-book+plan de antrenament)

Descriere: Acest e-book reprezinta o selectie a celor mai eficiente exercitii pentru fese pe care le poti face acasa.

Primesti BONUS: Plan de antrenament pentru fese

Pachet educational all in

Echivalentul a 16 ron/buc. Primesti pachet complet

Produse ArmuraBody

1 De la amator la performanta in fitness

2 Nutritia inteligenta

3 Pilonii de baza ai alimentatiei sanatoase

4 Jurnal de nutritie

5 Strategia de imunizare – Top alimente

6 Exercitii explicate fese si  picioare

7 (Bonus) Plan de antrenament acasa.

8 (Bonus) Webinar in Psihonutritie

Jurnal de nutritie (e-book)

Descriere: Obtine o monitorizare mai atenta timp de 30 de zile cu alimentatia potrivita tie.

Printeaza acest jurnal si monitorizeaza-ti stilul de viata!

Cum iti faci propria dieta? (e-book)

Invata cum sa iti organizezi alimentatia. Primesti principalele elemente in configurarea noului stil de viata. Acest material educational in nutritie iti ofera o viziune diferita asupra mancarii si abordarii in dieta. Tot ce trebuie sa faci este sa aplici si sa iti configurezi astfel nu doar o dieta ci un stil de viata mai sanatos in jurul acestui e-book.

Un stil de viata sanatos reprezinta un cumul de elemente pe care noi sa il oferim organismului pentru o functionare perfecta. Astfel, modul in care ne decidem sa ne traim viata influenteaza in mod direct sanatatea. Alegerea unui stil de viata sanatos nu este usoara, insa schimband treptat obiceiurile daunatoare, vei reusi sa obtii ceea ce iti doresti!

Nutritie si stil de viata sanatos

Primul pas pe care il poti face catre un stil de viata sanatos este imbunatatirea nutritiei. Suntem ceea ce mancam si pentru a deveni cea mai buna varianta a noastra este important sa alegem mereu alternativa sanatosa. Afla adevarul despre alimente, nutritie sanatoasa si diete de la Alin Diaconu – nutritionist, antrenor si psiholog.

Totul despre nutritie

Daca vrei sa afli totul despre un stil de viata sanatos, gasesti o serie de carti despre nutritie aici! De-a lungul anilor, am acumulat multe informatii, atat din carti si cursuri de specialitate, cat si din experienta clientilor mei! Pentru a returna lumii o parte din tot cee ace am invatat, am conceput o serie de carti despre nutritie, sport si motivatie. Descopera drumul de la o cura de slabire la un stil de viata sanatos acum!

Sanatate prin nutritie

Alege sa iti schimbi stilul de viata si invata cum sa obtii sanatate prin nutritie. Motivatia este cea mai importanta si, odata ce inveti cum sa alegi mereu alternativa sanatoasa, cum sa descoperi retetele pentru un stil de viata sanatos, dar mai ales cum sa te pastrezi mereu pe drumul pentru sanatate prin nutritive, totul devine mai usor.

Alege sa te informezi si sa iti transformi viata acum cu ajutorul materialelor pe care ti le-am pregatit.

0
Obtine apel Gratuit