armurabody.com

Plan de nutritie personalizat – Vreau Dieta de Slabit

 In Official Blog

Plecand de la conceptul ca fiecare om este unic si avem stiluri de viata diferite este necesar sa gasim impreuna o stategie inteligenta in care sa alegem alimente sanatose care sa te ajute la configurarea unui nou stil de viata.

De ce plan de nutritie personalizat?

Avem cerinte nutritionale diferite iar acest fapt presupune ca o dieta dintr-o revista nu este ceea ce tu poti urma deoarece nu iti este personalizata tie. Acel plan alimentar este configurat pentru necesitatile si carentele nutritonale ale acelei persoane.

Un alt aspect presupune disponibilitatea si preferintele alimentare. O persoana din Orientul Mijlociu o sa gatesca diferit mancarea si cu totul alte alimente fata de noi europenii.

In ceea ce priveste stilul de viata al fiecaruia nu se pot face schimbari radicale insa, incercam sa adoptam un stil de viata sanatos.

🏋️‍♂️Completeaza fisa ta de NUTRITIE!🥗
Configureaza-ti meniul preferat
🍓🍇🍍🥥 Update ! Alin Diaconu – Personal Trainer
Realizeaza-ti obiectivele Fitness 🔖
🥇Dieta flexibila; Dieta eficienta !
Bonus 🏷️: Beneficiezi de ajutor specializat!

Ce iti ofera planul personalizat de nutritie?

Planul personalizat de nutritie iti confera tie siguranta ca te alimentezi sanatos si ca aduci corpului toti nutrientii necesari dezvoltarii si refacerii dupa antrenament.

Milioane de celule se nasc si mor … asta insemna ca azi nu mai esti cel de ieri si nici maine nu mai esti cel de azi. Din acest motiv este important sa stim de ce ne hranim si mai ales cu ce. Hrana sa iti fie tratament si furnizor de energie pentru nivelul tau de activitate.

Probabil daca am fi mai constienti de ccea ce mancam am fi cu siguranta mai sanatosi. Oamneii pur si simplu mananca de pofta, mananca in graba, manaca de stres si uneori manaca pentru a se hrani.

Tu ai plan de nutritie personalizat?

Este nevoie de o disciplina, este nevoie de o educatie in care sa ne adaptam si sa invatam sa fim cosntienti de consumul caloric si cantitatea de mancare. Ofera-ti tie un moment in care sa ai grija de tine, de santatea ta si schimbandu-ti obiceiurile iti schimbi viata.

Lansez pentru tine provocarea de a bea zilnic 1 pahar de apa dimineata imediat dupa ce te trezesti. Fa asta timp de 60 de zile. Daca ai omis o zi incepe de la zero.

Cum obtii un plan de nutritie personalizat?

Daca esti intresat de achizitionarea unui plan personalizat vreau sa iti ofer acest formular pentru Fisa de NUTRITIE care sa te ajute sa te cunsoti mai bine si cu ajutorul sau sa iti imbunatatesti stilul de viata.

La final iti poti alge un plan de dieta personalizat.

Succes!

 

🏅Pentru un #lifestyle #sănătos!
Educam #Romania in #fitness🏋️‍♀️ si #nutritie!🥇#ArmuraBody
📩ABONEAZA-TE pe site pentru articole noi prin e-mail ✅ArmuraBody.com
🏆Programari pentru cei din #Bucuresti #personaltrainer & #nutritionist.#box #kickboxing

Completeaza fisa de nutritie si alege dieta potrivita tie !

Ne vedem pe Facebook !

Recommended Posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0
Antrenor, instructor,Box , Personal, trainer, fitness, Nutritionist, Sali, Bucuresti, Antrenament, Culturism ,Alin Diaconu, Exercitii, acasa , sala, pret ,abonament, armurabody, wellness, Call Now ButtonObtine apel Gratuit