armurabody.com

De 10 ani investim in sanatate, investim in TINE!

Daca nu Slabesti, nu platesti! – Primul concept din Romania care ofera Money Back si Reduce riscul tau la Zero!

Ce este dieta de la nutritionist?

Daca vrei slăbești și te-ai saturat iți numeri caloriile poți aplici o dieta de la nutriționist! Mănâncă alimente sănătoase și aplica o dieta rapida conceputa de dietetician consumând alimente bogate în nutrienți și puține calorii.

Mâncarea oferita de nutriționist și ideile de mese te vor ajuta ai un meniu complet plin de antioxidanti și vitamine! Poți obține o ședință de consultanta gratuita în nutriție și înveți mănânci sănătos acoperind toți macronutrientii necesari într-un regim sănătos de slăbire.

Fie ești la cura de slăbit sau cauti o dieta rapida și eficienta cea mai buna metoda este dieta personalizata.

Alin Diaconu este antrenor, psiholog si nutritionist cu o experienta de peste 10 ani in remodelare si wellness.

Dieta de la nutritionist este eficienta?

Sunt multe lucruri pe care trebuie le incluzi în meniu însă și mai multe lucruri pe care nu trebuie le piezi din vedere atunci când când urmezi sau cura de slăbire. Alimentele sănătoase susținute de idei de mese sănătoase vor fi elemente esențiale unei cure de slăbire care da rezultate garantate.

Dieta de la nutriționist este un sistem online care te ajuta slăbești consumând mese sănătoase ce conțin nutrienții esențiali și sunt bogate în fibre. Aplica acum o dieta de slăbit de la nutritionist!

curs de nutritie

Vreau sa inspir 1 milion de oameni si sa schimb viata unei persoane!

curs de nutritie

Ai nevoie de o dieta de la nutriționist?

Slăbește sănătos și rapid cu un plan de slăbire de la nutriționist. Diete diverse testate și individualizate pe nevoile tale. Mâncarea recomandata este bogata în nutrienți esențiali, are puține calorii și este excelența pentru slăbit.

Avem planuri alimentare pentru orice tip de dieta! Oferim ședințe gratuite pe tema alimentației, nutriției și a stilului de viață. Dieta de la nutriționist include toate alimentele potrivite pentru persoanele care vor manance sanatos. Dietele personalizate vin cu un plan eficient de slăbire și dieta trebuie combinata cu exerciții fizice ușoare.

Metodele noi de slăbit includ mâncarea sănătoasă.

De asemenea poti beneficia de o dieta vegetariana sau o dieta ketogenica, antrenamente de tonifiere pentru picioare sau exerciții. Daca vreți o dieta de slăbit de la nutriționist, completeaza formularul.

Nutriționistul poate alege mâncărurile sau poți alegi în funcție de preferință. Chiar daca alegi meniuri pentru dieta rapida, nutriționistul tine cont de aportul zilnic de biodisponibilitate a alimentelor nutritive și alimentele permise sunt gătite corespunzător fiecărui căruia dintre noi, în funcție de vârstă, nevoia energetica, ocupația și nivelul de activitate fizica.

Urmareste-ma pe Facebook!

Urmareste-ma pe Instagram!

Box – Fitness – Nutritie

Te astept cu drag alaturi de noi si la sala daca esti din Bucuresti, sa scriem impreuna istorie si sa te alaturi celor care au avut rezultate reale.

Alin Diaconu – antrenor, psiholog si nutritionist
Fondatorul ArmuraBody
ArmuraBody.com

Spune-mi parerea despre acest articol!

Vreau sa inspir 1 milion de oameni si sa schimb viata unei persoane!

ArmuraBody este singurul concept de remodelare corporala din Romania bazat pe 3 abordări:
sport, nutritie si psihologie pentru motivație si realizarea obiectivului tau!

Alin Diaconu este antrenor de fitness/box, nutritionist si psiholog de peste 10 ani la ArmuraBody in Bucuresti- Militari.

Alin Diaconu

Antrenor-Nutritionist-Psiholog

Alin Diaconu este antrenor-formator, sportiv de performanta, psiholog si nutritionist atestat.

Dupa experienta de la Campionatele Nationale de Culturism si Fitness am conceput o metoda in care sunt prezentate concepte de antrenament, psihonutritie si implementarea obiceiurilor sanatoase.

In proiectul de colaborare exista informatii care sa te ajute sa intelegi mai bine procesul natural si sanatos de a avea corpul dorit.

Conceptul de remodelare este dezbatut din perspectiva nutritionala si psihologica in acelasi timp lasand astfel o alta valoare practica informatiilor.

Sper ca Proiectul ArmuraBody sa reuseasca sa iti schimbe nu doar silueta ci si felul in care gandesti in alegerea sanatoasa pentru viata!

 

  • Sunt antrenor – formator, nutritionist si psiholog in Bucuresti.
  • Am lucrat in Federatia Romana si Asociatia Romana de Interventii
  • Am creat 7 programe de ArmuraBody personalizate in Romania
  • Master Trainer – Experienta de peste 10 ani in remodelare
  • Am lansat e-bookul de nutritie pentru Remodelare corporala
  • Inspir comunitatea ArmuraBody de peste 15000 de sportivi romani
  • Sportiv de performanta la Campionatul national de culturism si fitness

0
Call Now ButtonObtine apel Gratuit