Alin Diaconu este antrenor personal de box si fitness, teh.nutritionist certificat, si psiholog licentiat. Este autorul ”manualului de remodelare corporala – ghid practic(click)” si fondatorul Programului Armura Body Fitness –Program online de remodelare corporala

Experienta

Consider ca exista job-uri si vocatie intr-un anumit domeniu.
8 ani de experienta in wellness si remodelare corporala au constituit confirmarea ca ceea ce fac este vocatia mea.
Am lucrat in Federatia Romana, am colaborat cu Asociatia Romana de Interventii in Situatii de Urgenta si in prezent sunt legitimat la Federatia Internationala IFBB.
Ca sportiv de performanta am urcat pe scena nationala alaturi de cei mai buni sportivi romani in 2015 la Campionatul National de Culturism si Fitness – Men Phisique. Am citit si tot ce am invatat am adaptat cerintelor individuale pentru fiecare persoana!

Motivatie

Ceea ce pot oferi clientilor mei reprezinta nu doar cunostintele mele cat si si doza necesara de motivatie. Fiind psiholog licentiat consider ca un aspect important este reprezentat de mentinerea vie a interesului catre un stil de viata sanatos. Imi place sa cred ca elevii mei sunt inasi exemple prin realizarile lor de persevereta si ambitie. Astfel, ceea am reusit sa creez nu este doar o relatie profesionala, ci o relatie de prietenie, nu doar colaborari ci o echipa de oameni cu povesti de succes.
Profilul pedagogic din facultate m-a ajutat sa iubesc oamenii, sa le inteleg necesitatile si sa ii ajut sa isi dezvolte capacitatea proprie si dezvoltarea increderii in sine. Astfel, imi voi dori mereu mai mult de la tine incat stiu ca poti.
In experienta ca luptator al C.S.A STEAUA Bucuresti am inteles ca disciplina si dorinta intr-un singur moment pot face diferenta.
FII DIFERIT!

Profesionalism

Daca ar trebui sa descriu meseria mea intr-un singur cuvant as spune -EFICIENTA-!
Ceea ce imi propun cu fiecare client este sa ii transform povestea in una de succes iar ei sa reprezinte cartea de vizita a mea prin propriul exemplu.
Dincolo de experienta de a lucra cu oameni de la 7 la 40 de ani, de la oameni firavi la supraponderali, de la elevi la oameni de afaceri am invatat foarte multe.

Personalizare

In cele din urma, suntem unici iar pentru a avea rezultate, e necesar sa ai un program personalizat si o dieta eficienta, dar in acelasi timp si sanatoasa!
Am studiat fiecare muschi, anatomia si biomecanica de executie a miscarii. Am incercat modele multe de antrenament, fel de fel de diete, am studiat modul cum se alimenteaza si cum se antreneaza sportivii de top.
Toate aceste informatii, tot acest timp investit in a cunoaste mai mult iti sunt oferite tie pentru a incepe un nou stil de viata.
Este important sa te antrenezi INTELIGENT pentru a avea randament bun iar timpul petrecut in sala sa fie EFICIENT.
Pentru programarea sedintelor de personal training in Bucuresti (fitness ,box) , online coaching sau plan de nutritie personalizat intra pe https://armurabody.com

„Pe Alin il cunosc de cel putin 3 ani.. Un om deosebit, foarte bun in ceea ce face, foarte serios, antrenamentele sunt bine studiate apoi aplicate in functie de nevoile fiecaruia. Respect!!!”

Germina Stoian
Germina Stoian

„Alin este un om minunat cu reusite deosebite. Alaturi de el reusesti sa ajungi unde iti propui!”

Petronela Hamciuc
Petronela Hamciuc

„O experienta foarte plăcută.  Alin este foarte dedicat în ceea ce face și ii determina și pe ceilalți sa fie 100% implicați în antrenamente.”

Andreea Albu
Andreea Albu

„Un om minunat din toate punctele de vedere. Dacă vrei rezultate, apelează cu încredere la programele lui. Antrenor personal, psiholog și nutriționist la pachet.”

Stanciucu Raluca
Stanciucu Raluca

„Te ajuta cu un sfat la nevoie, are răbdare și se poarta cu tine că un adevărat profesionist!”

Horia Bodeanu
Horia Bodeanu

„Alin este o persoana foarte dedicata. Pune suflet in ceea ce face, iar rezultatele nu contenesc sa apara. Il recomand cu drag! 😊”

Georgiana Velea
Georgiana Velea

„Eu am fost la inceput si dupa 3 luni de antrenamente cu el se vad rezultate mai mari decat ma asteptam. Eu am sa continui sa ma antrenez cu Alin.”

Bogdan Nitu
Bogdan Nitu

„Alin Diaconu este mai mult decat un simplu antrenor, este psiholog si nutritionist, ceea ce il face sa stie sa motiveze si sa scoata tot ce este mai bun din elevii sai. Recomand cu drag!”

Simona Alisa Manolache
Simona Alisa Manolache

„Un antrenor foarte implicat în antrenamentele clienților lui si cu foarte multă experiență, rezultatele cunoscandu-se în scurt timp.Recomand ”

Elena Bouleanu
Elena Bouleanu

„Este un om care te motivează și care știe sa și facă bine treaba , l-am cunoscut datorita unei recomandări și este un om minunat! Recomand !!”

Maria Mihaela
Maria Mihaela

„Un om cu calități superioare! O personalitate puternica și un corp pe măsura, o putere de gândire uimitoare, calități superbe.
Felicitări, drag prieten!”

Vasy Fitec
Vasy Fitec

„Merită cu desăvârșire 5 stele, pentru mine a fost, și este cel mai bun personal trainer! Vă recomand tuturor să vă antrenați la Alin Diaconu.”

Alyn Floryn
Alyn Floryn

„Cel mai bun “PERSONAL TRAINER”😍
Iti multumesc pt tot,datorita tie sunt cea mai mandra si puternica “soldatica”!❤”

Ramona Tene
Ramona Tene

„Un antrenor foarte bun! Stie sa iti explice ce trebuie sa faci, are rabdare, nu te pune sa lucrezi cu greutati foarte mari. Un bun profesionist si un om cu bun simt.”

Gereanu Sanda
Gereanu Sanda

„Pe Alin Diaconu il stiu cred de vreo 3 ani. Am inceput cu fitness apoi am continuat cu fitness si box. Am venit apoi cu sotia si baiatul.”

Gereanu Raul
Gereanu Raul

„Alin este un antrenor extraordinar, dedicat, disciplinat, iar rezultatele sunt vizibile intr-un timp scurt.L-am recomandat prietenilor si o voi face in continuare! Este cu adevarat un profesionist! Multumesc, Alin!”

Andreea Matei
Andreea Matei

„ Te ajută nu doar in lucrul cu corpul dar si in lucrul cu mintea...si e un exemplu de urmat, nu un teoretician. Eu l-as recomanda oricui vrea sa se autodepaseasca cu adevărat.”

Irina Yryna
Irina Yryna
Despre Alin
5 (100%) 2 votes

Phone: 0727379986