armurabody.com

De ce ai nevoie de un Tehnician Nutriționist?

 In Official Blog

De ce ai nevoie de un Tehnician Nutriționist?  Tehnicianul Nutriționist se ocupă de alimentația corespunzătoare a persoanelor sănătoase, si nu numai, cu scopul de a preveni sau trata diverse boli.

Curs nutriție online

Când ai nevoie de un Tehnician Nutritionist?

 Intervenția unui Tehnician Nutritionist îți este absolut necesară atunci când vrei să urmezi o dietă. Înainte de stabilirea unui regim alimentar, Tehnicianul Nutriționist îți va solicita o serie de analize medicale. Acestea îl vor ajuta în stabilirea unei diete potrivite organismului tău.

La ce să te aștepți de la o vizită la Tehnicianul Nutriționist?

Ți se vor adresa o serie de întrebări care îl vor ajuta pe nutriționist să găsească soluția perfectă pentru tine ( întrebări precum: ce mănânci de obicei dimineața/la prânz/ seara, și în ce cantități).

Este necesar ca pentru un rezultat cu adevărat satisfăcător, să răspunzi sincer întrebărilor pe care ți le adresează. Este important să alegi slăbirea sănătoasă, fără înfometare, în detrimentul slăbitului “după ureche”. 

 

 

Îți dorești să ai rezultate garantate, pe termen lung? Apelează la un curs de nutriție găzduit de specialiști cu experiență în domeniu. 

Prin cursul “Start în PsihoNutriție și mâncatul compulsiv”, nu îți promitem doar că vei slăbi, noi îți oferim garanția că îți vei atinge obiectivul stabilit. 

Noi nu oferim doar diete, îți oferim suportul emoțional și motivațional de care ai nevoie ca să reușești!

Alege sănătatea! Alege ArmuraBody! 

Sună chiar acum! Ai posibilitatea să beneficiezi de o super ofertă la cursul “Start în PsihoNutriție și mâncatul compulsiv”. 

 

Pentru mai multe informatii si lucruri interesante, urmareste-ne si pe pagina de Facebook !

Obtine acum o sedinta de consultanta in PsihoNutritie AICI !

Recent Posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0
Curs nutriție onlinepsihonutritia Call Now ButtonObtine apel Gratuit