Box in Bucuresti pentru incepatori adulti si copii

 In Official Blog

Cursuri de box in Bucuresti – adulti incepatori si copii

Probabil iti doresti sa incepi cursuri de box in Bucuresti si te gandesti sa faci prima ta sedinta de initiere in box.

Antrenamentele de box sunt foarte dinamice si interactive. Boxul este un sport foarte competitiv ce te va ajuta sa cresti increderea in sine si sa arzi calorii intr-un mod distractiv.

 

De ce sa faci cursuri de box in Bucuresti ?

 

Adesea, se vorbeste despre mentalitate de luptator insa niciodata nu ai putea sa gandesti ca unul daca nu esti implicat in lupta. Boxul presupune o componenta psihologica care te ajuta sa iei decizii rapide, sa iti infrangi temerile si sa iti cunosti potentialul.

Armura body fitness oferta preturi cost abonamente servicii bucuresti personal trainer antrenor personal instructor box dieta nutritie coaching online

Ce beneficii ai daca faci cursuri de box?

In cursurile de box organizate de Armura Body inveti ca boxul presupune o anumita disciplina si etica. Exista mereu un conflict interior generat de furie si teama. Ambele emotii pot fi consumate constient in cadrul cursurilor de box.

Cei care fac antrenamente de box au o conditie fizica mai buna si o stima de sine crescuta.

Ceea ce o sa inveti facand cursuri de box este sa te infrangi prima oara pe tine. Inveti sa lupti impotriva convingerilor tale limitative. Cursurile de box se adreseaza atat adultilor cat si tinerilor deoarece reprezinta un mod de a face sport, de a arde calorii si a mentine viu spriritul de luptator.

 

Conditia fizica joaca un rol important. Daca nu ai inca cel mai bun nivel fitness, am o veste buna pentru tine. Pe langa antreamentele tehnice de box acum poti avea acces si la un program fitness de dezvoltare a rezistentei. Exista mai multe beneficii printre care amintim ca poti alege tu ora de desfasurare a antrenamentului si ziua.

Astfel, te astept sa ne faci o vizita si sa ai prima ta experienta.

Unde se desfasoara cursuri de box in Bucuresti?

Antrenamentele se sustin in aer liber, in mediul privat, la domiciliu sau la sala. Tu au posibilitatea de a avea un antrenor personal de box cat mai aproape de casa.

Prima sedinta se desfasoara in Militari.

cursuri-de-box-antrenament-cu-antrenor-personal-de-box-in-bucuresti-sector-6-militari-.pentru-adulti-incepatori-si-copii-.-antrenament-antrenor-jpg

Sportul nu este despre performanta, este despre stil de viata sanatos si perseverenta.

evolutie-alin-diaconu
antrenament de brate flexii de gante ra cu antrenor personal Alin diaconu sector 6 bucuresti
Recommended Posts

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0
regim de slabit eficient si rapid. vreau sa slabesc sanatos.cea mai buna dietavreau sa slabesc, vreau, slabesc, slabire, repede, rapid, eficient, antrenor personal, nutritionist, instructor, fitness , diete eficiente, program de slabit, exercitii de slabit,