armurabody.com

In prezent acest Curs se afla in OFERTA la REDUCERE de 50% . La finalul cronometrului aceasta oferta dispare!

Termenul LIMITA a ofertei:
DOAR ASTAZI !

Se intampla sa mananci pe fond emotional?

Invata sa iti controlezi poftele si mancatul compulsiv! Inscrie-te la cursul de Psihonutritie si castiga noi obiceiuri sanatoase folosind tehnici de psihologie si nutritie avansata.

Cursul este sustinut de formatorul Alin Diaconu, impartasind o experienta de peste 10 ani in remodelare si reeducarea comportamentului alimentar.

Alin Diaconu este licentiat in psihologie si acreditat in nutritie si antrenamente personalizate.

” Am realizat ca oamenii au nevoie de schimbarea obiceiurilor si a comportamentului alimentar. Aceasta schimbare trebuie facuta la nivel profund. Practic, e nevoie de o resoftare si o intelegere la nivel constient. Fie ca iti propui sa faci sport sau sa adopti o dieta, totul are ca fundament psihicul tau si abordarea psihologica a noului stil de viata. Aici se face cu adevarat diferenta pe termen lung!” – Alin Diaconu.

Cui i se adreseaza cursul de Psihonutritie:

Probabil ai incercat fel de fel de diete. Unele nu au functionat , unele au functionat insa, pe termen scurt. Probabil ai incercat si o abordare agresiva prin infometare, dar nici asta nu a dat roade prea grozave. In scurt timp, ai revenit la aceleasi vechi obiceiuri si greutatea a revenit la loc. Acesta este efectul Yo-Yo ca efect advers la nivelul metabolic.

Conceptul de dieta presupune restrictie si, implicit stres si ulterior frustrare. Exista un stres metabolic, endocrin si in primul rand, psihologic ca in final sa existe si un stres fizic.

Abordarea psihologica la noul stil de viata este ce ai nevoie. Iti trebuie un stil de viata sanatos, nu o dieta stresanta.

Daca iti doresti sa faci o schimbare profunda la nivel constient si cu rezultate pe termen lung inseamna ca acest curs ti se potriveste.

Daca ceea ce vrei sa obtii este un stil de viata si te-ai saturat sa sari din dieta in dieta, atunci acest curs este ceea ce ai nevoie!

Cand se desfasoara Cursul de Psihonutritie?

Dupa inscriere ai acces IMEDIAT la Cursul de Psihonutritie. Acest curs este prezentat in format video si ai acces la acesta ori de cate ori ai nevoie de o motivatie si ghidare in noul stil de viata.

Accesul este nelimitat, indiferent de ora sau zi. Asta iti ofera posibilitatea sa il parcurgi in propriul fel si de a aplica pe masura ce inveti.

Totul se desfasoara online si faciliteaza invatarea de oriunde te afli indiferent de dispozitivul ales; smartphone sau laptop. Ne propunem astfel sa poti avea la orice ora si de oriunde  acces la informatie si platforma de curs.

 

Ce cuprinde Cursul de Psihonutritie?

Durata Curs 40 minute

Termenul LIMITA a ofertei:
DOAR ASTAZI !

Parerea cursantilor dupa Cursul de Psihonutritie

Primesti Bonus: Jurnalul de nutritie!

Dupa terminarea perioadei de inscriere acest material revine la pretul initial de 30 ron. Tu il primesti GRATUIT dupa inscrierea la curs pentru monitorizarea Noului Stil de Viata!

Care este Investitia ta in Cursul de Psihonutritie?

0
Call Now ButtonObtine apel Gratuit