armurabody.com

Cum să scapi de celulită

 In Official Blog

Celulita este o problemă cu care fetele și femeile s-au confruntat dintotdeauna. Încă de la vârsta adolescenței celulita își face apariția. Aspectul acesteia este inestetic si nu face plăcere nimănui. Doamnele și domnișoarele ar face orice să scape de ea. Dacă și tu te numeri printre femeile cărora celulita le dă bătăi de cap, acest articol este pentru tine. Te invităm să-l citești! 

ArmuraBody

Ce este celulita? 

Celulita este o distribuție anormală a țesutului gras, din cauza căruia, țesuturile subcutanate se umflă. Femeile se confruntă mai des cu acest lucru decât bărbații. Celulita se intensifică în mod special în timpul sarcinii, al menopauzei, dar și atunci când corpul se confruntă cu tulburări hormonale. Locurile în care celulita apare cel mai frecvent sunt: șoldurile, coapsele, genunchii și fesele. Însă poate apărea și pe umeri și chiar pe stomac .

 

Cauze ale apariției celulitei:

  • Factori genetici;
  • Stil de viață sedentar;
  • Dietă nesănătoasă, bogată în alimente grase; 
  • Purtarea hainelor mult prea strâmte; 
  • Consumul insuficient de apă. 

Curs nutriție online

Cum scăpăm de celulită? 

În prezent, există o mulțime de tehnici pe care le putem aborda în combaterea celulitei. Trebuie dar să o alegi pe cea potrivită pentru tine. Iată câteva tehnici din care poți alege:

  • Adoptă o dietă sănătoasă 

Este important să mănânci în mod regulat, să renunți la alimentele grase și la dulciuri. Consumă o cantitate mare de fructe și legume, și redu consumul de sare din dieta ta. 

  • Fă exerciții fizice

Celulita poate fi combătută și prin exerciții fizice și sport constant. Aceasta este una dintre tehnicile care dau cele mai bune rezultate. Fă un minim de 15 minute de exerciții zilnic pentru zonele în care ai celulită. 

  • Îngrijește-ți pielea corespunzător 

Celulita poate fi redusă și prin îngrijirea zilnică și adecvată a pielii. Hidratarea corespunzătoare poate face minuni în reducerea celulitei. Sunt recomandate gelurile delicate, cu extract de castan, sau chiar scrub-urile făcute în casă. Masează la fiecare duș zonele cu probleme cu zaț de cafea sau zahăr, acest lucru va îmbunătăți circulația sângelui și exfolierea pielii. 

  • Fă-ți din când în când un masaj anticelulitic 

Masajele anticelulitice pot fi făcute chiar și acasă, folosind uleiuri precum cel de cocos; elasticitatea și umiditatea pielii va crește, circulația fiind la rândul ei îmbunătățită, iar semnele celulitei vor fi reduse considerabil. 

  • Hidratează-te! 

Apa, consumată în cantitățile potrivite, îndepărtează excesul de grăsime. Consumând minim 2 litri de apă pe zi, vei reduce considerabil cantitatea de grăsime din corp, care este principala cauză a apariției celulitei.  

Specialiștii în nutriție ArmuraBody îți stau la dispoziție. Scopul nostru este să ajutăm oamenii să slăbească sănătos, să-și atingă obiectivele și să adopte un stil de viață potrivit nevoilor lor. 

Contactează-ne chiar acum și schimbă-ți viața!

Pentru mai multe informatii si lucruri interesante, urmareste-ne si pe pagina de Facebook !

Obtine acum o sedinta de consultanta in PsihoNutritie AICI !

Alege sănătatea! Alege ArmuraBody!

Recent Posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0
Call Now ButtonObtine apel Gratuit