Programare


Harta Royal Fitness


„Pe Alin il cunosc de cel putin 3 ani.. Un om deosebit, foarte bun in ceea ce face, foarte serios, antrenamentele sunt bine studiate apoi aplicate in functie de nevoile fiecaruia. Respect!!!”

Germina Stoian
Germina Stoian

„Alin este un om minunat cu reusite deosebite. Alaturi de el reusesti sa ajungi unde iti propui!”

Petronela Hamciuc
Petronela Hamciuc

„O experienta foarte plăcută.  Alin este foarte dedicat în ceea ce face și ii determina și pe ceilalți sa fie 100% implicați în antrenamente.”

Andreea Albu
Andreea Albu

„Un om minunat din toate punctele de vedere. Dacă vrei rezultate, apelează cu încredere la programele lui. Antrenor personal, psiholog și nutriționist la pachet.”

Stanciucu Raluca
Stanciucu Raluca

„Te ajuta cu un sfat la nevoie, are răbdare și se poarta cu tine că un adevărat profesionist!”

Horia Bodeanu
Horia Bodeanu

„Alin este o persoana foarte dedicata. Pune suflet in ceea ce face, iar rezultatele nu contenesc sa apara. Il recomand cu drag! 😊”

Georgiana Velea
Georgiana Velea

„Eu am fost la inceput si dupa 3 luni de antrenamente cu el se vad rezultate mai mari decat ma asteptam. Eu am sa continui sa ma antrenez cu Alin.”

Bogdan Nitu
Bogdan Nitu

„Alin Diaconu este mai mult decat un simplu antrenor, este psiholog si nutritionist, ceea ce il face sa stie sa motiveze si sa scoata tot ce este mai bun din elevii sai. Recomand cu drag!”

Simona Alisa Manolache
Simona Alisa Manolache

„Un antrenor foarte implicat în antrenamentele clienților lui si cu foarte multă experiență, rezultatele cunoscandu-se în scurt timp.Recomand ”

Elena Bouleanu
Elena Bouleanu

„Este un om care te motivează și care știe sa și facă bine treaba , l-am cunoscut datorita unei recomandări și este un om minunat! Recomand !!”

Maria Mihaela
Maria Mihaela

„Un om cu calități superioare! O personalitate puternica și un corp pe măsura, o putere de gândire uimitoare, calități superbe.
Felicitări, drag prieten!”

Vasy Fitec
Vasy Fitec

„Merită cu desăvârșire 5 stele, pentru mine a fost, și este cel mai bun personal trainer! Vă recomand tuturor să vă antrenați la Alin Diaconu.”

Alyn Floryn
Alyn Floryn

„Cel mai bun “PERSONAL TRAINER”😍
Iti multumesc pt tot,datorita tie sunt cea mai mandra si puternica “soldatica”!❤”

Ramona Tene
Ramona Tene

„Un antrenor foarte bun! Stie sa iti explice ce trebuie sa faci, are rabdare, nu te pune sa lucrezi cu greutati foarte mari. Un bun profesionist si un om cu bun simt.”

Gereanu Sanda
Gereanu Sanda

„Pe Alin Diaconu il stiu cred de vreo 3 ani. Am inceput cu fitness apoi am continuat cu fitness si box. Am venit apoi cu sotia si baiatul.”

Gereanu Raul
Gereanu Raul

„Alin este un antrenor extraordinar, dedicat, disciplinat, iar rezultatele sunt vizibile intr-un timp scurt.L-am recomandat prietenilor si o voi face in continuare! Este cu adevarat un profesionist! Multumesc, Alin!”

Andreea Matei
Andreea Matei

„ Te ajută nu doar in lucrul cu corpul dar si in lucrul cu mintea...si e un exemplu de urmat, nu un teoretician. Eu l-as recomanda oricui vrea sa se autodepaseasca cu adevărat.”

Irina Yryna
Irina Yryna

De ce le ofer elevilor o sedinta de evaluare wellness?

Cand ai facut ultima data o evaluare fitness? Cand ai facut ultima ora de sport? Antrenamentele sunt sustinute, dozate dar mai ales monitorizate si adaptate.

Antrenament de fitness-box /Prima sedinta de evaluare.

Probabil te intrebi cum se desfasoara un antrenament de fitness cu antrenor personal. Ce faci la un antrenament fitness la prima sedinta ?

3 Lectii de la un antrenor de box

Un antrenor de box stie ca lupta e grea. Ai castigat sau ai pierdut… stie ce simti.Un antrenor de Box stie sa te motiveze sa lupti cu manusile stranse.

Dieta Rina -Cum incep dieta disociata RINA detaliata?

Dieta Rina functioneaza? Poti sa slabesti tinand dieta Rina? Afla in acest articol ce este dieta Rina si daca aceasta este eficienta.
Dieta Rina a atras multe persoane poate datorita protocolului de alimentare.

Contact
5 (100%) 2 votes

Phone: 0727379986