armurabody.com

Beneficiile psihonutriției și cum îți poate schimba viața

 In Official Blog

Psihonutriția sau psychonutrition, așa cum este cunoscută în limba engleză, devine pe zi ce trece un concept din ce în ce mai popular. Astfel, în rândul celor care vor să facă o schimbare pe termen lung în viața lor, psihonutriția își va pune amprenta diferit.

Plecând de la abordarea generală, în psihonutriție nu se ține cont numai de relația cu alimentele în sine, ci se depășește acest prag, trecând la tiparele emoționale care sunt ancorate bine de alegerea alimentelor pe care o anumită persoană le consumă.

Un specialist în psihonutriție va urmări îndeaproape comportamentele emoționale și va găsi întotdeauna soluții pentru schimbarea stilului de viață. Așadar, descoperă în cele ce urmează care sunt beneficiile psihonutriției și cum te va ajuta aceasta, dacă îți dorești rezultate pe termen lung.

Iată beneficiile psihonutriției și felul în care îți va schimba viața

 

Psihonutriția nu înseamnă doar studierea alimentelor pe care o persoană le consumă, în funcție de starea sa de spirit, ci este mai mult decât atât. Dacă vei apela la ajutorul unui specialist în psihonutriție sau dacă vei alege să faci un curs psihonutriție alături de o persoană avizată, vei descoperi cu adevărat care sunt avantajele acesteia.

Până atunci, iată care sunt, pe scurt, beneficiile psihonutriției și cum îți poate schimba viața:

consiliere gratuită psihonutritie

Se concentrează pe schimbarea pe termen lung

Psihonutriția are la bază numeroase aspecte și se concentrează în amănunt pe tot ce ține de alimentație și obiceiuri sănătoase; nu numai în domeniul nutriției, ci și al altor factori, cum ar fi cel emoțional și social. Așadar, schimbarea de care vei avea parte va fi legată de sentimentul de a te bucura de o calitate mai bună a vieții.

 

Stabilește obiceiuri care să-ți îmbunătățească viața

Variabilele psihologice legate de menținerea obiceiurilor nesănătoase și dezvoltarea de noi abilități sunt studiate pentru a stabili obiceiuri care îmbunătățesc calitatea vieții, la fel cum am menționat anterior. Astfel, indirect se vor stabili diverse obiceiuri menite să adauge un plus de calitate stilului de viață, pentru ca tu să te bucuri de rezultate reale pe termen lung.

 

Schimbă modul de gândire

Atât imaginea personală, cât și acceptarea acesteia sunt importante pentru a începe un curs de psihonutriție. Fiind vorba despre o nouă perspectivă în configurarea unui stil de viață sănătos, vor există momente când lupta cu propria imagine corporală generează frustrare. Educația în nutriție și, ulterior, conștientizarea importanței unei schimbări, te vor ajuta să-ți schimbi modul de gândire.

 

Efect atât la nivel fizic, cât și psihic

Se studiază contextul în care are loc procesul de hrănire, printre alte variabile care facilitează sau dăunează unei alimentații sănătoase. Nevoile, poftele și dependența de anumite alimente vor fi controlate indirect pentru a se putea obține rezultatele dorite. Efectul pe care îl vei observa la nivel fizic va fi în strânsă legătură cu schimbarea la nivel psihic. Cu alte cuvinte, esteticul și gândirea sănătoasă vor fi pionii principali în procesul transformării tale.  

 

Influențează percepția asupra alimentelor

Ajută la luarea deciziilor și la cunoașterea produselor sănătoase. În plus, se lucrează câteva concepte cu rădăcină socială, precum conceptul de dietă și miturile nutriționale care afectează alegerea produselor. Vei fi ghidat să-ți configurezi mesele zilnice în funcție atât de nevoile tale, cât și de preferințele culinare. La final, tot procesul va avea efect asupra modului în care tu percepi alimentele.

descopera oferta

În momentul în care specialistul în pshihonutriție își face remarcată valoarea și reușește să-și pună amprenta asupra stilului de viață, rezultatele nu vor înceta să apară. Scopul psihonutriției este de a realiza schimbări în tiparele alimentare, iar calitatea mai bună a vieții pe termen lung este obiectivul principal.

Ține cont de faptul că trebuie să te bucuri de toate aceste beneficii menționate anterior pe o perioadă îndelungată, deci mindset-ul tău trebuie să fie deschis spre noi oportunități care să-ți ofere schimbarea de care ai nevoie!

 

Lasă-ne un comentariu în secțiunea de mai jos și spune-ne dacă pe tine te-ar ajuta un astfel de curs de psihonutriție!

 

Recent Posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0
Aplica Psihonutritia Obtine apel Gratuit