armurabody.com

Beneficii, ulei de lavanda si un cadou inedit

 In Official Blog

Beneficii Ulei de lavanda

Aici, la ferma, nu pretindem ca stim prea multe despre beneficiile uleiurilor esentiale sau despre efectul de aromaterapie. Din dorinta de a face un cadou inedit am aflat despre beneficiile uleiului de levantica. Daca ai ajuns aici cu siguranta esti genul de persoana interesata de beneficiile uleiului de levantica.

Asa ca asta-i povestea noastra:

Am cautat sa ofer cadou surorii mele un kit de ulei de lavanda stiind ca sora mea apeciaza foarte mult mirosul sau difuz inainte de somn.

Am cumparat acest kit si, de curiozitate am deschis o sticluta de ulei. M-am indragostit pe loc de acesta mireasma iar de aici a urmat o intreaga pasiune.

Avem un loc al nostru, cu o livada in spatele casei si un teren pe care ne-am decis sa plantam lavanda. Era o idee imprumutata din concediile din Franta.

Am fost cucerita de peisajul mov al buchetelor de lavanda. Astfel, am decis sa plantam si noi mica noastra oaza de buchete mov.

Am decis sa cultivam cel mai calitativ soi de lavanda. Am ales un soi rar si apreciat de specialisti in aromaterapie iar langa livada apar acum lanuri de poveste mangaiate usor de vant!

Si unde crezi ca am vandut prima recolta?

In Paris si Londra, unde oamenii apreciaza acest ulei divin si elegant. De la hoteluri, la restaurante de lux am inceput sa ne facem cunoscuti si sa lasam in urma noastra pe langa impresii bune si un miros incantator de ulei de levantica.

Sticlutele noastre atent selectate pentru a mentine calitatea uleiurilor erau deja la mare cautare si acum primim chiar si precomenzi.

Cel mai rar ulei al Americii – de ce il vor americanii?

Urmatorul pas a fost sa ne adresam oamenilor din America pe care ii stim ca sunt dornici de relaxare si sa obtina un somn profund mai ales dupa varsta de 24 de ani.

Ne-ar face placere sa vedem produsele noastre in casele americanilor din New York sau Florida.

Americanii se bucura de placerea miresmei lasate de uleiul nostru in casele lor. Le face placere sa ofere prietenilor de ziua Recunostintei o sticluta de ulei de lavanda din dorinta de a impresiona frumos.

Am impachetat frumos in cateva cutii speciale fiecare sticluta care avea sa ajunga dincolo de ocean la niste prieteni de afaceri din San Francisco. Ar fi trebuit sa le vezi fetele cand au simtit mirosul uleiului de lavanda. Nu stiau ca un asemenea parfum exista pe acest pamant si este 100% natural.

O esenta iubita si de zei – asa cum o descrie unul dintre prietenii nostri in timp ce apropia uleiul de nas. In acel moment am primit prima noastra comanda pe care ne era teama ca nu o putem onora pana de Craciun.

beneficii ulei de lavanda

O noua idee pentru cadourile de Craciun sau un moment de rasfat pentru tine?

Urmareste-ne pe facebook!

Foarte multe persoane au inceput sa inteleaga beneficiile calmante si proprietatilor antimicrobacteriane si antivirale. antialergenice, cu efect de calmare a tractului intestinal si efect terapeutic in aromaterapie.

Beneficii ulei de lavanda

 • calmant psihic
 • antifungic (combate ciupercile parazite, efect anticandidozic puternic)
 • vermifug
 • anxiolitic
 • somnifer ușor
 • antidepresiv (în doze medii)
 • distruge protozoarele (Giardia lamblia)
 • hipotensor
 • reglator al ritmului cardiac
 • antidiabetic
 • protector al funcției renale și hepatice la diabetici.

Chiar acum, in timp ce scriu, privesc lanul mov care se misca lent sub briza vantului purtand cu sine mireasma spre apus.

Avem o grija fantastica pentru lanul nostru mov de lavanda si ii oferim atentie, timp dar mai ales dragoste! La fel punem in fiecare sticluta de ulei, cate un pic de dragoste! Poate acesta este si motivul pentru care oamenii se indragostesc instant de mireasma florilor mov.

Procesul de culegere a florilor este unul foarte atent si migalos. Alegem doar acele flori ajunse la maturitate pentru un ulei cu maxime proprietati.

Fiecare cultura este atent gestionata pana in locul in care incepe procesul de obtinere a mult doritului ulei. De aici avem o mare grija de acest elixir iubit de zei si il imbuteliem atent in sticlute de 10 ml. Sunt inchise etans pentru a pastra mireasma pana in momentul in care tu o deschizi.

Aproape ca va invidiez pentru sentimentul unic de a deschide in propria casa o sticluta de ulei esential 100% pur. Si puteti fi siguri ca fiecare om care primeste o astfel de sticluta are surpriza vietii lui cand simte mirosul lanului mov de lavanda in casa sa.

Sper ca iti vei face chiar acum o lista cu prietenii carora vrei sa le oferi aceasta senzatie. Noi putem sa trimitem fiecaruia cate o cutie, cu complimentele dumneavostra.

Recent Posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0
curs de nutritiedieta echilibrata Call Now ButtonObtine apel Gratuit