armurabody.com

Atelier Practic de PsihoNutritie

Atelierul Practic de PsihoNutritie reprezinta un program online in format video conceput pentru a va oferi instrumentele necesare si increderea pentru a concepe planuri personalizate familiei, prietenilor si dumneavoastra.

Obtine Sedinta Gratuita in Psihonutritie in:
Peste 300 de elevi

Durata 4:30 ore

Online/ Acces pe viata

Consultanta pe Zoom 1h

Ce vei invata?

 • Examinati legatura intre dieta si un stil de viata sanatos.
 • Cum ne stabilim obiectivele si de ce doar anumite persoane reusesc
 • Intelegem comportamentul alimentar si pozitionarea fata relatia cu mancarea.
 • Exercitii practice pentru dezvoltarea vointei
 • Triunghiul bolilor tacute
 • Cum ne influenteaza alimentatia starea psihologica
 • Cum putem evita problemele cardiovasculare,diabet si probleme osoase.
 • Cum alcatuim planul alimentar in functie de necesitatile nutritionale.
 • Cum adaptam meniul in functie de preferintele alimentare.

Structura:

1 Evaluarea necesitatilor nutritionale

2 Intelegerea macronutrientilor

3 Programarea meselor

4 Partajarea caloriilor intr-o zi

5 Alegerea alimentelor

6 Crearea unui plan alimentar

7 Planificarea meselor si lista de cumparaturi

8 Managementul timpului si a stilului de viata sanatos

9 Schimbarea identitatii prin Structura 4 M

Structura modulelor

 • De la dieta la stil de viata

  (Webinar Bonus)

 • Cum imi fac propria dieta?

 • Cauze si consecinte ale bolilor in nutritie

  (Webinar Bonus)

 • ExtraBonus + 2 E-book-uri

Descrierea Atelierului Practic de Psihonutritie

Cursul de psihonutritie este conceput pentru a oferi participanților cunoștințe solide despre comportamentul alimentar și cum își pot crea propriile diete sănătoase și echilibrate. În acest curs, veți învăța despre factorii care influențează alegerile alimentare, precum și cum să vă gestionați obiceiurile alimentare pentru a obține cele mai bune rezultate în ceea ce privește sănătatea și bunăstarea voastră.

Modulul despre bolile cu declanșare în nutritie vă va ajuta să înțelegeți cum alimentele pe care le consumați pot influența riscul de dezvoltare a unor afecțiuni, precum bolile cardiovasculare, diabetul zaharat și obezitatea. Acest modul vă va ajuta să luați decizii mai informate în ceea ce privește alimentația voastră și să începeți să vă construiți un stil de viață sănătos.

Bonusul de două e-bookuri vă va oferi informații suplimentare și resurse pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți cunoștințele și abilitățile legate de nutriție. Aceste e-bookuri vă vor oferi o mai bună înțelegere a nutrienților și alimentelor, precum și strategii pentru a vă îmbunătăți obiceiurile alimentare.

La finalul cursului, veți avea oportunitatea de a beneficia de o sesiune de consultanță individuală cu un nutritionist profesionist. Această sesiune va fi personalizată pentru nevoile voastre specifice și vă va ajuta să aplicați în mod practic cunoștințele dobândite în timpul cursului.

În total, cursul durează 4:30 ore +  o sedinta de consiliere live cu un nutritionist experimentat. Vă veți bucura de o experiență de învățare interactivă și interesantă care vă va ajuta să luați decizii alimentare mai bune și să vă îmbunătățiți sănătatea și bunăstarea în general.

Obtine Sedinta Gratuita in Psihonutritie in:

E-book Bonus 1

E-book Bonus 2

Ce spun cursantii?

„Participarea la atelierul de psihonutritie a fost o experiență extraordinară. Am învățat multe despre alimentele pe care le consum și cum acestea pot influența starea mea de spirit. Am fost foarte impresionat de abordarea practică și ușor de înțeles a trainerului și am aplicat deja multe dintre sfaturile sale în viața mea de zi cu zi.”- Dorin

„Atelierul de psihonutritie m-a ajutat să îmi dau seama că multe dintre problemele mele de sănătate și emoționale erau legate de alimentație. Am învățat cum să îmi construiesc o dietă echilibrată și să aleg alimente care îmi pot sprijini sănătatea mentală. Sunt foarte recunoscător pentru că am participat la acest atelier și l-aș recomanda oricui.”- Tudor

„Am fost foarte impresionat de atelierul de psihonutritie și de modul în care trainerul a reușit să integreze informațiile despre nutriție și sănătate mentală într-un pachet practic și accesibil. Am învățat multe despre cum alimentația poate afecta starea mea de spirit și am aplicat deja multe dintre sfaturile pe care le-am primit.”- Sorin.

„Participarea la atelierul de psihonutritie a fost o experiență cu adevărat transformatoare. Am învățat cum să mă hrănesc pentru a-mi îmbunătăți sănătatea mintală și am descoperit că unele dintre obiceiurile mele alimentare nu erau deloc sănătoase. Alin Diaconu a fost foarte bine informat și a răspuns la toate întrebările mele într-un mod foarte clar și concis.” – Toma.

„Atelierul de psihonutritie a fost o experiență minunată. Am învățat cum să aleg alimente care îmi pot ajuta să gestionez mai bine stresul și anxietatea și să îmi îmbunătățesc starea de spirit în general. Am aplicat deja multe dintre sfaturile pe care le-am primit și mă simt mult mai bine din punct de vedere mental și fizic.”- Ovi

„Atelierul de psihonutritie mi-a deschis ochii la modul în care alimentația poate influența sănătatea mintală. Am învățat multe despre cum anumite alimente pot afecta nivelurile de serotonină și dopamină din creier și cum aceste substanțe chimice pot influența starea mea de spirit. Trainerul a fost foarte informat și amabilitatea sa a făcut atelierul o experiență minunată.” – Mihaela.

„Participarea la atelierul de psihonutritie a fost o experiență extraordinară. Am învățat cum să îmi construiesc o dietă echilibrată și să aleg alimente care imi plac” – Anca.

Cumpara

Silver

 • Cum imi fac propria dieta? (1h : 35min)

Durata: 1h: 35min

Gold

 • Cum imi fac propria dieta? (1h : 35min)
 • De la dieta la stil de viata (1h : 16 min) Bonus
 • Cauze si consecinte ale bolilor in nutritie (1h : 00 min) Bonus
 • „Pilonii de baza ai alimentatiei sanatoase” E-book
 • „Lista (de cumparaturi a) celor 100 alimente sanatoase” E-book

Durata: 3h: 50min

V.I.P

 • Cum imi fac propria dieta? (1h : 35min)
 • De la dieta la stil de viata (1h : 16 min) Bonus
 • Cauze si consecinte ale bolilor in nutritie (1h : 00 min) Bonus
 • „Pilonii de baza ai alimentatiei sanatoase” E-book
 • „Lista (de cumparaturi a) celor 100 alimente sanatoase” E-book
 • Studiu de caz – Cum am schimbat silueta si am rezolvat mancatul emotional (38 min) – ExtraBonus
 • Obtine o sedinta de consultanta 1 la 1 in Psihonutritie 1 ora

Durata: 5h: 30min

Despre Autorul Cursului

Sunt Alin Diaconu, antrenor, formator, nutritionist si psiholog cu experienta vasta in domeniul remodelarii corporale si sportului de performanta. Cu o cariera de peste 10 ani in acest domeniu, am lucrat cu Federatia Romana si Asociatia Romana de Interventii pentru a ajuta sportivii sa isi atinga potentialul maxim.

Am creat 7 programe de ArmuraBody personalizate in Romania, care au fost concepute pentru a ajuta fiecare persoana sa isi atinga obiectivele specifice de fitness si nutritie. Am lansat cel mai complex Proiect de mentorare si suport in Psihonutritie din Romania. Acest program si cursurile mele de nutritie sunt doar cateva exemple ale modului in care am ajutat oamenii sa-si transforme corpul si sa-si atinga obiectivele de remodelare corporala.

In calitate de Master Trainer, am lucrat cu sportivi de toate nivelele, de la incepatori la profesionisti, si i-am ajutat sa obtina performante de top. Inspir comunitatea ArmuraBody de peste 15000 de persoane, care au beneficiat de programele mele personalizate si de expertiza mea in nutritionist si psihologie sportiva.

Cu experienta mea ca sportiv de performanta la Campionatul National de Culturism si Fitness, stiu cat de importanta este alimentatia, antrenamentul si starea mentala in atingerea obiectivelor de fitness si performanta. Prin urmare, am creat o abordare holistica, care se concentreaza pe nutriție, antrenament si psihologie, pentru a ajuta fiecare persoana sa obtina rezultatele dorite.

Va invit sa va alaturati comunitatii ArmuraBody si sa incepeti calatoria spre o viata mai sanatoasa si mai activa astazi!

La final iti reamintesc ca:

 • Ai acces pe viata la cursuri (ai acces online oricand si poti invata in stilul tau);
 • Sunt în format video si le poti revedea de cate ori este nevoie pentru a invata în ritmul tău;
 • Ai bonus e-bookurile cele mai apreciate!
 • Te vom anunta pentru orice imbunatatire adusa cursului.
 • Primesti educație in nutritie într-un mod clar , structurat și ușor de asimilat;
 • Atelierul de psihonutritie reprezinta o abordare practica de utilizat in viata de zi cu zi
 • Ai garanție de returnare a banilor timp de 15 zile, în cazul în care ești nemulțumit/a pentru garantie 100%

Telefon pentru comenzi

Ne dam tot interesul sa atingem nevoile elevilor nostrii si din acest motiv iti garantam satisfactia acestui proiect! Dar dacă nu vei fi mulțumit de informațiile primite, poți cere banii înapoi în termen de 15 de zile de la data livrării cursului și vei primi banii înapoi fără niciun fel de întrebări. În felul acesta, poți fi sigur că nu ai nimic de pierdut.

0
Obtine apel Gratuit