armurabody.com

Cum iti alegi un antrenor personal? Fitness Bucuresti

 In Official Blog

Esti in cautarea unui antrenor personal?

Antrenorul personal sau un personal trainer este instructorul de fitness care te va ajuta sa urmezi un program fitness concepand un antrenament cu exercitii recomandate nivelului tau.

Rolul unui antrenor personal este de a te ajuta sa iti indeplinesti obiectivele. Un aspect important este sa vii decis la sala pentru a adopta un stil de viata sanatos. Transformarea corpului este de regula un proces lent. Trebuie sa tinem cont ca e necesar sa ne adaptam acestui nou stil de viata.

 

Mai mult decat un antrenor personal – un psiholog.

Sunt foarte incantat cand vad ca elevii mei reusesc sa isi indeplineasca obiectivele.Este o satisfactie personala pe care o doreste orice antrenor personal. Rezultatul omului care ti-a oferit increderea sa lucrati impreuna reprezinta un succes real. Acest aspect presupune ca ai facut o echipa buna.

Probabil iti aduci inca aminte cand ai intrat prima oara in sala de fitness si simteai un disconfort deoarece nu stiai ce sa faci. Ai depasit aceasta perioada. Pentru ca tot vorbeam de adaptare acum te simti la sala ca acasa. Prima experienta ramane doar o experienta cu amintirea febrei musculare.

Adaptarea presupune raportul de timp pana cand te simti intr-o stare de confort. Aceasta adaptare este in primul rand fizica dar mai ales psihologica.

 

 

🏆Programari pentru cei din #Bucuresti#antrenorpersonal & #nutritionist#box#kickboxing

 

De ce sa aleg un antrenor personal?

 

Conceptul de a merge la sala, de a depune efort constant de a adopta un stil de viata mai sanatos reprezinta obiectivul tau. Oamenii se simt fericiti cand apar rezultate, se simt mai fericiti iar eu impartasesc cu ei realizarea lor.

 

Este fantastic sa vezi cum in cateva luni hainele le raman largi. Cand reusesti sa ai un om motivat, progresul e deja facut. Cand reusesti sa schimbi modul in care gandeste, reusesti sa ii schimbi alegerile. Poate cea mai importanta alegere a fost facuta – acum are nu doar un antrenor personal ci un nou prieten.

 

Plec de la conceptul ca fiecare om merita un corp sanatos, insa de fiecare data este vorba de alegeri. A face sport e greu, presupune sa depui un efort, sa transpiri, sa ridici pulsul insa acesta este poate cel mai mare cadou pe care il poti oferi inimii tale.

 

Completeaza fisa de nutritie si alege dieta potrivita tie !

 

Ne vedem pe Facebook si Instagram !

 

Cum imi aleg un antrenor personal?

 

Dincolo de cunostintele de biomecanica, anatomie, nutritie si al conceptului de metodologie de antrenament, antrenorului tau trebuie sa ii pese de tine. In cele din urma oamenii simt daca faci aceasta meserie cu drag, cu scopul de a ii ajuta sa isi schimbe viata sau strict pentru bani.

 

Cred ca intr-o astfel de echipa este importanta chimia dintre elev si antrenor, nivelul de incredere este responsabil de marile performante in sport.

 

 

Un antrenor bun poate schimba scorul la pauza doar spunand ceva (referitor la sporturile de echipa) . Antrenorul personal poate sa te ajute sa iti schimbi felul de a gandi, de a alege sanatos si in final de a-ti schimba stilul de viata si implicit viata!

 

 

Recommended Posts
Comments
pingbacks / trackbacks

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0
Cum se fac corect tractiunile? - Antreament de culturism pentru incepatoridieta,slabeste sanatos, slabeste rapid,vreau sa slabesc, online,slabesc,slabit,diete,sanatos, nutritie, nutritionist, plan, alimentar, personalizat, eficienta, Call Now ButtonObtine apel Gratuit