armurabody.com

Ai nevoie de un nutritionist online? Recapătă armonia trup-psihic în timp ce îți modelezi obiceiuri sănătoase

 In Official Blog

Privitul în oglindă este inevitabil, dar ce faci atunci când să-ți vezi reflexia în oglindă devine un chin? Ți se întâmplă să te privești și să fii dezamăgit/ă? Îți dorești o schimbare, dar nu știi de unde și cum să începi? Ești complexat/ă de felul în care arăți, iar asta duce la degradarea respectului de sine și a lipsei de încredere? Vrei să faci o schimbare, dar după câteva zile de dietă revii iar la mâncatul impulsiv? Noi suntem aici să te ajutăm!

Cu ajutorul PSIHONURIȚIEI te vom face să-ți recapeți încrederea în tine, armonia între trup și încrederea în sine, și cel mai important, să ai corpul la care ai visat mereu.

PSIHONUTRIȚIA este cea mai bună investiție pe care o poți face pentru tine într-o viață! Și care va avea doar urmări pozitive pe câteva dintre palierele tale (sănătate, aspect fizic, alimentație, stare de bine, încredere în sine, psihic și spiritual).

Imaginează-ți doar! Îți privești reflexia în oglindă și ADORI ce vezi. Ai în sfârșit corpul la care ai visat și ești împăcat sufletește cu tine însuți. Poți îmbrăca hainele tale preferate și te afișezi în public  în costum de baie cu mândrie. Te simți extraordinar de bine în pielea ta, ești încrezător și îți place cu adevărat felul în care arăți!

consiliere gratuită psihonutritie

Avantajele de a avea un nutritionist online

Îți oferim o ședință de consultanță în PSIHONUTRIȚIE de o oră. Prețul acesteia este de 260 de lei, însă valoarea pe care ți-o aduce nu poate fi exprimată în bani, ci în ani de zile de sănătate!

Uite despre ce o să discuți cu un nutritionist online!

 • managementul relației emoționale cu alimentele (mâncatul emoțional)
 • cum să-ți organizezi mese sănătoase și echilibrate
 • despre combinarea alimentelor pentru o digestie optimă
 • despre deprinderea obiceiurilor sănătoase pe termen lung folosind psihonutriția.

Ce este PSIHONUTRIȚIA?

Ți-am spus deja câteva dintre avantajele PSIHONUTRIȚIEI, dar cum funcționează ea mai exact?

PSIHONUTRIȚIA nu se compară cu o dietă. Dietele nu funcționează pe termen lung, deoarece le asociem cu ceva trecător „O sa țin dieta X timp de 3 luni, iar apoi o sa fiu slabă și frumoasă”; „ O să țin dieta Y timp de 5 luni și voi avea o formă fizică și o musculatură de invidiat.”

Da, este adevărat ca dietele te ajută să ajungi la forma dorită. Dar când te vei opri din a respecta dieta, ușor, ușor vor dispărea și rezultatele și te vei întoarce la vechea ta formă.

PSIHONUTRIȚIA este știința care se ocupă cu relația dintre minte și mâncare, sunt implicați atât nutriționiști, cât și psihologi.

Psihonutriția nu studiază numai relația pe care o ai cu mâncarea, ci analizează și tiparele emoționale îngropate adânc care influențează alegerile tale alimentare. Prin PSIHONUTRIȚIE ajungi la armonie între alimentație și ce vezi in oglinda.

Psihonutriția va deveni un stil de viață, care pe lângă faptul că te va ajuta să ajungi la forma dorită, îți va împăca sufletul și mintea. 

descopera oferta

Cum decurge ședința cu un nutritionist online?

Vei scăpa de mâncatul compulsiv și îți vei implementa un stil de viață sănătos.

Beneficii pe care le ai dacă alegi o ședință de consultanță în psihonutriție cu noi:

 1. Stabilirea unor obiective mici
 2. Claritate în relația cu mancarea
 3. Anamneza comportamentului alimentar
 4. Reetichetarea emoțională a alimentelor
 5. Dezvoltarea încrederii de sine și modelarea identității
 6. Exerciții pentru combaterea dependențelor (ex: de zahăr)
 7. Controlul apetitului și managementul emoțional al alimentelor
 8. Sugestii și recomandări personalizate (psihologice și nutriționale)

 

Ce recomandă un nutritionist online? 

Orele de consultanță oferite de noi sunt găzduite de Alin Diaconu – psiholog și nutriționist online cu o experiență de peste 10 ani în modelarea comportamentului alimentar în Psihonutriție.

Consultanța în PSIHONUTRIȚIE se concentrează pe necesitățile specifice ție într-o manieră individuală, reprezentând o abordare unică, personalizată pentru tine în funcție de ceea ce ți se potrivește!

Iată câteva feedback-uri de la persoane care au fost mulțumite de serviciile noastre:

 

„Sunt atât de norocoasă că am ales să fac această investiție în sănătate. Dacă aș putea, i-aș da 100 de stele. Acum și fii mei îmi copiază obiceiul cu apa și fructele.”

Anca. S – Manager de resurse umane

 

„Simt că am investit cu adevărat în mine. Alin este o persoană prietenoasă cu un entuziasm puternic în ceea ce face. Am notat obiective și țin cont de tot ce am învățat ”

Tania. C – Operator call-center

 

„Este surprinzător câte poți afla despre tine însuți și despre creier. Am discutat o oră și jumătate și am savurat din plin conversația. Am învățat ceva foarte important: calitatea vieții ține de calitatea deciziilor, iar decizia de a colabora cu un profesionist a fost una necesară mie. Recomand!”

Hunor. A – agent comercial

 

Ce mai aștepți?

Fă ACUM schimbarea de care ai nevoie!

Rezervă-ți o oră de consultanță în PSIHONUTRIȚIE! Locurile sunt limitate!

Programează-ți consultanța în PSIHONUTRIȚIE aici:

Dieta de la nutritionist -Consultanta gratuita

 

Ne găsești și în social media:

https://m.facebook.com/Alin.Diaconu.Personal.Trainer

https://www.instagram.com/armurabody/

Recent Posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0
obtine-consultanta-gratuita-cu-un-nutritionist-online Call Now ButtonObtine apel Gratuit